Iulie 27, 2020
JLo și iubitul ei și-au sărbătorit zilele de naștere. Cu câți ani e mai mic Alex Rodriguez

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În casa celor două vedete sărbătorile s-au ținut lanț în ultima săptămână. Jennifer Lopez și iubitul ei, Alex Rodriguez și-au sărbătorit ziua de naștere la distanță de trei zile. Diva muzicii latino a împlinit 51 de ani la 24 iulie, iar Alex a făcut 45 de ani peste trei zile, adică în data de 27 iulie. Diferența de 6 ani între cei doi nu este niciun impediment în calea iubirii lor. Cei doi au lădit o relație puternică și își demonstrează unul altuia respectul și dragostea în fiecare zi.

                                                

Dacă anii trecuți dădeau petreceri cu zeci de prieteni alături, în acest an, dn cauza pandemiei, evenientele au avut loc în sânul familiei. Cei doi au postat pe paginile lor de Instagram filmulețe cu ei doi, în zi aniversară.

Alex a făcut un colaj cu imagini memorabile din viața lor și i-a dedicat un mesaj emoționant: Fiecare moment trăit alături de tine este magic. Ești cel mai tare partener, ești cea mai bună mamă, cea ai minunată cântăreață. Ești un model pentru toți. Ești un erou, o inspirație. Sunt foarte mândru de tine și te iubesc mult!

Și JLo a publicat un video cu ocazia zilei de naștere a iubitului ei, cu mesajul:  Orice ar fi, nimic nu contează. Eu te am pe tine. La mulți ani!

                                                                                    



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.93479895591736