August 09, 2022
Irisha - moldoveanca care a cucerit publicul emisiunii ”Bravo, ai stil!”
Irisha, pe numele său real Irina Ceban, are 34 de ani și este artistă, vedetă de televiziune și model. A ajuns în atenția publicului după ce a participat la mai multe emisiuni și a reușit să-și strângă o comunitate impresionantă de oameni. Iată tot ce nu știai despre Irisha!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irisha sau, pe numele său real, Irina Ceban s-a născut în data de 15 aprilie 1988 și este din Republica Moldova. A terminat Academia de Muzică, Teatru și Arte Plastice din Chișinău, iar în 2014 a decis să se mute în România. A urmat o perioadă extrem de bună pentru ea, întucât a ajuns să participe la mai multe prezentări de modă, iar timp de trei ani s-a implicat cât a putut de mult în această industrie. De asemenea, Irisha a urmat o școală de stiliști în România, dar și una în America.

cine-este-irisha

Ulterior, Irisha a lăsat modelingul pe locul doi și a început să se axeze mai mult pe muzică. Colaborarea de succes pe care a avut-o a fost cea cu DJ Sava, cel care a stat în spatele piesei Fosta ta', interpretată de Irisha și Uddi și lansată în anul 2017. Apoi, în 2018, la început de an, a lansat piesa You lose’, iar clipul a fost filmat în SUA.

cine-este-irisha

Pe lângă faptul că este pasionată de tot ceea ce înseamnă fashion și muzică, Irisha cocheteză și cu televiziunea. Primul proiect important în care a fost implicată a fost Bravo, ai Stil. La vremea respectivă, Irina Ceban nu a reușit să pună mâna pe marele premiu, însă s-a bucurat de un succes răsunător. A urmat o perioadă în care conturile sale de socializare au crescut semnificativ, iar apoi fanii au putut să o vadă în postura de prezentatoare la WOWbiz.

cine-este-irisha-0

În 2021, Irisha a acceptat propunerea de a participa la Survivor România. Fiind pasionată de sport, a încercat să dea tot ce are mai bun pe traseu, însă drumul său în competiție s-a terminat după doar câteva săptămâni.

„Asta este. Am visat acest moment. S-a terminat, îmi pare rau, pentru că avem chestii de demonstrat pe traseu. Din punct de vedere social nu a fost să fie, nu ne-am înțeles, nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Am crescut în lumi diferite, gândim diferit. Le-am zis băieților că orice ar fi îmi sunteți dragi. Survivor este experiența vieții mele.

Nu am crezut că pot fi copilul junglei, să trăiesc cu reptile și insecte. Este cel mai tare proiect din viața mea. Sunt fericită că am făcut parte din acest proiect, îmi pare rău că plec acasă, dar asta e. O să le povestesc tuturor că Survivor e deosebit, afli lucruri noi despre tine. E altceva’a spus Irisha, după ce a fost eliminată de la Survivor.

cine-este-irisha-1

Este extrem de discretă în ceea ce privește viața personală, însă Irisha a decis să vorbească despre relația toxică pe care a avut-o. S-a îndrăgostit la vârsta de 18 ani de un bărbat mult mai în vârstă decât ea.

Relația lor a durat opt ani, dar apoi lucrurile au luat o întorsătură neașteptată. Fostul partener a început să aibă o atitudine nepotrivită și, astfel, au ajuns la despărțire

„ La început chiar a fost foarte frumos. Un an și jumătate îmi amintesc spre doi a fost foarte frumos și cu timpul au început să se schimbe lucrurile. Atitudinea și felul în care vorbea, felul în care mă trata. Primul conflict l-am avut la o zi de naștere la un restaurant. S-a enervat. Nu mai știu care a fost motivul. Pur și simplu a bătut cu pumnul în masă, de față cu toată lumea și a început să țipe’, povestea Irina Ceban.

cine-este-irisha-3

A reușit să iubească din nou abia după doi ani de zile și i-a fost teamă să-și dea frâu sentimentelor de la început.

„Dacă eram în restaurant, simțeam că stă cineva cu ochiul pe mine. În fața blocului, de fiecare dată, ori era el, ori era altcineva. Mașina după mine. Mi-a fost teamă. Am putut să-mi mai fac o relație după doi ani și ceva. Mi-a fost frică pentru noul bărbat din viața mea, dar s-a descurcat ', a mărturisit Irina Ceban

irisha-

După ce a participat la numeroase emisiuni de televiziune, Irisha a reușit să strângă o comunitate impresionantă de oameni în mediul online. Are peste 100.000 de următori, care îi apreciază imaginile și o susțin în tot ceea ce face.

Irina Ceban este extrem de activă pe rețelele de socializare și își ține fanii la curent tot timpul cu ultimele noutăți din viața sa. În timpul pandemiei, a decis să plece din România și s-a mutat în Miami, unde a studiat și a lucrat pentru câteva proiecte de styling. Tot în perioada respectivă, vedeta a postat mai multe imagini de pe conturile sale.

Sursa - viva.ro



citeste și
SQL exec time = 0.9413685798645