Februarie 12, 2021
Irina Rimes s-a mutat în Franța la iubit. Cine e bărbatul care a cucerit-o
Pandemia a avut un impact pozitiv asupra interpretei Irina Rimes. În ultima perioadă a fost cam retrasă, se știe. Cu siguranță ați crezut că artista nu are concerte, respectiv, are mai puține de comunicat publicului și își vede de ale ei. Exact asta a făcut! Și-a văzut de viața personală. Și cum evenimentele majore din viață nu pot fi ascunse la nesfârșit, iar emoțiile uneori ies în față, Irina a dat cărțile pe față.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Nu se mai ascunde. Irina a recunoscut că s-a mutat la Paris de dragul iubitului și că stau cu chirie. Petrec foarte mult timp împreună, iar artista pare mai fericită ca niciodată. Irina Rimes publică adesea filmări alături de bărbatul care a cucerit-o din studiou. Da! Și el face parte din industria muzicală. Se numește David Goldcher și este francez de origine. 

Irina Rimes a dezvăluit că a trecut cu greu peste divorț și chiar a intrat în depresie din cauza episodului dureros. Acum, pare că s-a liniștit și a găsit liniștea și echilibrul în brațele noului partener.

ˇAm fost şi în depresie, am fost şi am tăcut, nu am cântat deloc, am scris piese şi le vindeam cu 300 de euro interpreţilor şi celor buni şi celor penibili din Republica Moldova doar ca să facem un ban, să putem cumpăra un glet ca să facem o reparaţie într-un apartament că trăiam într-un loc unde nu se putea locui efectiv. Am făcut, am trecut prin toate astea. 

Am fost şi acolo jos, dar şi aici sus numai că eu nu mă plâng de toate astea şi mie mi se par lucruri normale, sunt lucruri prin care ar trebui să treacă un om ca să preţuiască ce e acolo sus. Până nu guşti ce e acolo jos, nu preţuieşti ce e acolo susˇ, declara artista cu ceva timp în urmă.

Potrivit viva.ro, ultima relație a artistei a fost cu toboșarul Alexandru Badea. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99614262580872