Septembrie 06, 2022
Irina Rimes recunoaște că a scris piese pentru foștii săi iubiți: „Ceea ce nu pot să spun în față"
Artista s-a stabilit acum un deceniu în România, unde a cunoscut succesul pe plan muzical. Viața personală îi merge la fel de bine, șimțindu-se fericită în brațele iubitului francez, de aproape doi ani. Ea a mărturisit, recent, că nu se pricepe la fel de bine să comunice cu ceilalți, așa că își transpune gândurile în versuri.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 De-a lungul timpului, cântăreața a lansat albume, a luat parte și la un documentar despre viața sa, iar multe dintre piesele ei au devenit hituri, astfel că acum este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați artiști de la noi.

Vedeta are noroc și pe plan personal. Ea și iubitul francez David Goldcher sunt împreună de aproape doi ani, iar lucrurile devin din ce în ce mai serioase între ei, dovadă că s-au și mutat împreună.

irina-rimes-9

Irina Rimes face parte din juriul de la Vocea României, care se va difuza la PRO TV începând de vineri, 9 septembrie. Vedeta are o agendă încărcată și multe alte hituri de lansat. Într-un interviu pentru Cancan, ea a recunoscut că au fost și momente în care a cântat piese pentru a stârni interesul unor persoane din trecutul ei. De aproape doi ani, ea și-a găsit fericirea în brațele iubitului ei francez, însă fanii știu că fostele relații, inclusiv fosta căsnicie, erau unele toxice pentru brunetă. Întrebată dacă vreo persoană din trecutul ei și-a dat seama că vreuna din piesele sale este despre ea, artista a răspuns: Da, normal!.

irina-rimes-8

Eu sunt bine deja de vreo doi ani, adică nu văd nicio problemă, scriu în continuare, scriu despre aceleași chestii, uneori îmi imaginez, uneori scriu din trecut, scriu din experiențele anterioare. Am piese o grămadă scrise de atunci, îmi ajung încă de trei albume pe viitor, deci nu cred că duc lipsă de așa ceva. Și, ce-i drept, acum scriu piese mai vesele!

Eu am avut și nevoia asta de a spune tot ce simt, pentru că eu am o comunicare foarte proastă cu oamenii în general, sunt destul de reținută în ceea ce privește comunicarea. Și atunci ceea ce nu pot să spun în față, cânt! Așa am făcut piesa „Nu știi tu să fii bărbat' și a mers, a funcționat, și-a atins exact scopul!, a fost mesajul artistei

irina-rimes-4

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.78732514381409