Mai 15, 2023
Irina Rimes, dezvăluiri emoționante despre cel mai mare vis al ei: „Știu că o să sune mercantil, dar să fac mulți bani
Irina Rimes a dezvăluit care este cel mai mare vis al său și la ce trucuri apelează în materie de frumusețe.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Irina Rimes este una dintre cele mai apreciate artiste din România, a cărei muzică este difuzată în mod regulat la toate posturile de radio. Dincolo de talentul său incontestabil, artista este apreciată și pentru carisma sa, fiind foarte îndrăgită de publicul său, scrie elle.ro

Irina Rimes, despre trucurile sale de frumusețe

Artista a povestit pentru unica.ro despre felul în care succesul i-a influențat viața, despre cel mai mare vis al ei și cum își gestionează imaginea publică. În ceea ce privește look-ul său, cântăreața este recunoscută pentru machiajul natural pe care îl adoptă. Astfel, Irina Rimes a recunoscut că apelează la un truc pe care l-a învățat în urmă cu ceva timp de pe internet, fiind vorba despre un sfat oferit chiar de Coco Chanel.

„No make-up make-up. Încerc să îmi fac machiajul cât mai simplu și aplic o regulă pe care am citit-o, la un moment dat, pe internet, o chestie pe care a spus-o Coco Chanel: atunci când ieși din casă, scoate-ți un accesoriu. Pe care eu o aplic la make-up. După ce mă machiez, ori scot o chestie, ori pur și simplu nu o fac ca să nu trebuiască să o scot. Și în rest cred că somnul este cel mai bun medicament și cea mai bună cosmetică', a declarat Irina Rimes.

Magic FM - Irina Rimes s-a mutat în Franţa alături de noul ei iubit

Care este cel mai mare vis al artistei

Irina Rimes, la fel ca orice altă persoană, are un vis măreț: acela de a câștiga bani nu doar pentru ea, ci și pentru întreaga ei echipă care o susține în toate proiectele. Deși este conștientă că banii nu îi aduc automat și fericirea, aceasta a declarat că îi asigură libertatea. Astfel, artista speră la câștiguri cât mai mari pentru a-și susține echipa.

„Știu că o să sune mercantil, dar să fac mulți bani. Pentru că în ziua de astăzi banii înseamnă libertate, nu neapărat fericire. Iar pentru mine libertatea înseamnă fericire. Și știu că, dacă aș face foarte mulți bani, aș putea să îi bucur și pe oamenii care lucrează cu mine pentru că toți au nevoie de bani. Știu că ar exista multe alte probleme de care nu știu acum, dar ar dispărea această presiune de a negocia fee-urile pentru clipuri, pentru proiect, pentru investițiile care se fac în proiectul meu. Cred că ar merge mult mai ușor toate. Creația este arta pentru artă și creația pentru creație, dar, la final de zi, trebuie să trăiești. Iar în proiectul meu nu mai este vorba doar de mine, ci despre toți oameni care lucrează și trebuie să trăiască și ei și vreau să trăiască bine”, a explicat artista.

Irina Rimes: „Prefer să am o mașină scumpă când am și o viață scumpă. Dacă  nu am, atunci de ce? Să întrețin aparențe? Lumea mă iubește pentru ceea ce  cânt, nu pentru

Întrebată și care este cel mai mare regret al său, Irina Rimes a precizat că, din fericire, nu are niciunul: „Nu am niciun regret. E o filosofie de viață”, a precizat cântăreața.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.84360647201538