Ianuarie 23, 2024
Ipostaza neașteptată în care s-a fotografiat Mădălina Ghenea: „Să-mi dezvălui secretul”
Mădălina Ghenea și-a surprins fanii cu imaginile în care apare într-o ipostază neobișnuită.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Mădălina Ghenea impresionează de fiecare dată când pășește pe covorul roșu. Actrița este preocupată ca fiecare apariție a ei să fie impecabilă, iar fanii sunt curioși să afle câteva dintre secretele ei și tratamentele de frumusețe la care apelează. 

Recent, Mădălina Ghenea și-a îngrijorat urmăritorii de pe rețelele de socializare după ce a făcut publică o imagine cu ea într-o ipostază neobișnuită. Actrița apare într-o fotografie în care are pe față o mască de oxigen. În cele din urmă, vedeta și-a liniștit fanii și a oferit câteva explicații, precizând că a apelat la terapia hiperbară. Concret, terapia hiperbară este o formă de tratament medical cu multiple beneficii, cum ar fi creșterea naturației cu oxigen a corpului, scăderea inflamației și creșterea imunității, scrie elle.ro

„Bine, prieteni, e timpul să-mi dezvălui secretul. Așa dorm eu. (…) Este o cameră hiperbară”, a scris Mădălina Ghenea pe Instagram

 

 

Acum ceva timp, din dorința de a le arăta fanilor cum arată fără strop de machiaj, Mădălina Ghenea a publicat pe Instagram un video în care este model pentru un tutorial. Cu ocazia asta, înainte să i se aplice produsele de make-up, urmăritorii au văzut și câteva cadre în care vedeta este naturală, fără nici un machiaj.

Mădălina Ghenea este una dintre vedetele discrete și nu obișnuiește să facă des mărturisiri despre viața ei personală, încercând până acum să o păstreze cât mai departe de lumina reflectoarelor. Actrița s-a remarcat pe plan internațional în Youth, în regia lui Paolo Sorrentino, având un rol cheie în film, al unei femei care deține informații esențiale pentru ancheta poliției. A jucat și în pelicula Urma, în regia lui Dorian Boguță, fiind primul rol într-un film românesc.

Mădălina Ghenea are toate motivele să fie mândră de cariera ei. Pe plan profesional, actrița a bifat până acum nenumărate reușite. După apariția în House of Gucci, megaproducția lui Ridley Scott, în care a jucat alături de nume celebre de la Hollywood, printre care Lady Gaga, Adam Driver, Salma Hayek și Al Pacino, actrița a acceptat o altă provocare. Vedeta a avut oportunitatea de a juca în Deep Fear, un film în regia lui Marcus Adams, alături de Ed Westwick, cunoscut mai ales pentru rolul său Chuck Bass din celebrul serial Gossip Girl.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64997148513794