Ianuarie 11, 2023
Inna și Irina Rimes, așa cum nu le-ai mai văzut până acum. Cum au petrecut o zi întreagă împreună
Inna și Irina Rimes și-au surprins fanii de pe rețele de socializare după ce au postat o fotografie împreună. Cele două artiste s-au afișat așa cum nu le-ai mai văzut până acum, purtând doar halate de baie și un prosop pe cap.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În postarea făcută publică de Inna, în vârstă de 36 de ani, pe contul său de Instagram, cântăreața apare alături de Irina Rimes, în vârstă de 31 de ani. Artistele erau așezate pe pat, având lângă ele pahare de vin și gustări delicioase. Acestea au petrecut o zi întreagă împreună, fiind penultima zi pe care iubita lui Deliric o petrece în izolare în casă. 

Întâlnirea celor două face parte din proiectul pe care Inna îl organizează în fiecare an. Artista stă izolată într-o casă cu compozitori și producători, fac muzică împreună și ulterior lansează opt vloguri cu tot ce se întâmplă în casă și mai apoi, un album cu piesele rezultate din această experiență. Proiectul se numește Dance Queens House, iar Irina Rimes a fost unul dintre artiștii invitați de Inna. Cele două au filmat împreună, au cântat și au petrecut o zi „ca fetele”, spre bucuria fanilor. 

 

„Irina Rimes e altceva! Multumesc mult! Te iubesc!”, a scris Inna la descrierea fotografiei postate pe contul său de Instagram.

Inna și Irina Rimes, așa cum nu le-ai mai văzut până acum! Cum s-au afișat  cele două artiste îndrăgite | Unica.md

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.85828018188477