Noiembrie 11, 2022
Inna, atacată de fani după ce s-a fotografiat într-o ținută sumară: ”Ai început să decazi!”
Când vine vorba de apariții nonconformiste, Inna nu-și dezamăgește deloc fanii. De curând, artista s-a fotografiat într-o cameră de hotel, îmbrăcată într-un costum de baie inedit, iar imaginile i-au impresionat pe prietenii virtuali.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În fotografia respectivă, artista apare îmbrăcată într-o pereche de bikini decupați, pe care a combinat-o cu un sutien negru, pus în valoare, de asemenea, de un decupaj în dreptul bustului.Ținuta ei a fost completată de o pălărie decu boruri mari, iar fanii n-au putut să nu observe că aceasta reușește să se mențină într-o formă fizică de invidiat.

Imaginea făcută publică, însă, a împărțit fanii în două tabere, căci unii s-au grăbit să o complimenteze pentru felul în care arată, iar alții să o critice.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi interior

”O femeie wow. Arăți superb!”, ”Cea mai frumoasă!”, ”Superbă!”, au fost câteva dintre comentariile lăsate de unii dintre fani, în timp ce alții au criticat-o dur: ”Alo, ești pe Facebook. Imaginea asta e pentru alt site!”, ”Erai OK acum 15 ani, acum ai început să decazi!”, ”Inna, iubita, tu știi să cânți, nu trebuie să arăți atât!”

Cum se menține Inna în formă

Inna nu se sfiește să-și arate silueta de invidiat și trăsăturile superbe, iar fanii s-au întrebat de multe ori cum reușește vedeta să se mențină în formă, având un program foarte încărcat. Aceasta are mare grijă de fizicul ei. Se antrenează constat, iar la capitolul alimentație, are un meniu special. Vedeta a renunțat la carne și la produsele de origine animală, optând pentru o alimentație vegană. 

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi păr lung

„Eu mă simt foarte bine cu mine însămi, am grijă de mine, de ceva timp fac antrenamente cu Florin Cujbă, merg și la masaje anticelulitice, am grijă de tenul meu, mănânc vegan, dorm cât de mult pot și încerc să fiu mereu odihnită. Sunt momente în care aș spune că sunt nesigură, nu neapărat că nu mă simt bine în pielea mea, dar sunt mai degrabă mood-uri trecătoare. Reușesc să rămân echilibrată făcând toate lucrurile pe care le-am menționat, dar și petrecând timp de calitate cu oameni dragi mie”, a povestit Inna.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi în aer liber

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.80936145782471