Iunie 27, 2022
Inna a primit un Ferrari de 350 de mii de euro. Cine i-a făcut acest cadou fabulos
Inna a primit o mașină de 350 de mii de euro de la Global Records. Cadoul a lăsat-o fără cuvinte, însă îl merită pe deplin, după toată munca depusă în cariera ei muzicală. Vedetei i s-a oferit acest dar, imediat după ce s-a aflat că a devenit „Best Female Artist' în Europa. Iată despre ce autoturism este vorba! E o adevărată bijuterie pe patru roți!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Inna a primit o mașină de 350 de mii de euro de la Global Records. Cântăreței i s-a oferit acest cadou spectaculos, după ce a devenit „Best Female Artist' în Europa. După asemenea rezultate lăudabile în cariera muzicală, vedeta a fost „asaltată' de aprecieri, venite atât din partea admiratorilor, cât și a colegilor săi de echipă. Pe lângă premiu, ea a devenit și proprietara unui autoturism ce face furori pe șosele.

inna-3

Inna e una dintre cele mai iubite cântărețe din România, care se bucură de un mare succes internațional. În total, ea a înregistrat nu mai puțin de 10 miliarde de înregistrări și stream-uri pe platformele de difuzare. Pentru performanța ei, iubita lui Deliric a fost premiată de Global Records, cei cu care a semnat în urmă cu mulți ani.

Inna a primit o mașină de 350 de mii de euro de la Global Records

Pe lângă laude, cântăreața originară din Constanța a fost recompensată recent și cu un cadou spectaculos, de zeci de mii de euro. De curând, Global Records a organizat un eveniment special dedicai Innei și nu oriunde, ci într-o locație exclusivistă din București. Iubita lui Deliric a rămas fără cuvinte atunci când a deschis un mistery box și a descoperit surpriza.

inna-1

Mai exact, Global Records i-a făcut cadou Innei o mașină de lux. E vorba despre un Ferrari F8, autoturism la care mulți nici măcar nu îndrăznesc să viseze, având în vedere cât de mult costă. Suma ar putea ajunge la nu mai puțin de 350 de mii de euro!

inna-2

Inna, despre cum a cunoscut succesul

Inna, pe numele ei real Alexandra Elena Apostoleanu, a devenit cunoscută în 2008. Artista a bifat reușită după reușită, clasându-se pe primul loc în topul Billboard cu piesa „Hot'. De asemenea, ea a fost nominalizată la premiile MTV Best European Act. Are cele mai accesate clipuri de pe YouTube și a câștigat și o mulțime de discuri de platină.

Acum ceva timp, Inna spunea că Dumnezeu a ajutat-o să-și îndeplinească visul, acela de a deveni cântăreață. Iubita lui Deliric povestea atunci că nu a avut o situație financiară care să-i permită să-și poată cumpăra succesul.

„Dumnezeu m-a ajutat foarte mult. Eu sunt chiar un exemplu că există pentru că am ajuns până aici fără să am o situaţie financiară care să-mi permită să pot să-mi cumpăr succesul. Tot ce mi se întâmplă e de la Dumnezeu', spunea Inna în urmă cu ceva timp.

inna-5 

inna-6 

inna-11 

Sursa - viva.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2254042625427