Octombrie 12, 2018
Încă o nuntă regală! Prințesa Eugenie s-a căsătorit! Vezi primele imagini de la eveniment!
Ducii de Sussex împreună cu Ducii de Cambridge au participat la nunta verișoarei lor, Prințesa Eugenie, care astăzi, 12 octombrie, își se căsătorește.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Prințesa Eugenie, una dintre cele două nepoate ale reginei Elizabeta a II-a s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Jack Brooksbank. Evenimentul are loc astăzi, 12 octombrie, în Marea Britanie, și este cea de-a doua nuntă regală din acest an. 

În spațiul online au apărut primele imagini de la nunta verișoarei prințului Harry și al prințului William, prințesa Eugenie. 

 

 

Printre cei mai importanți invitați se numără membrii casei regale. Ducii de Cambridge și Ducii de Sussex și-au făcut deja apariție la marele eveniment. 

Ducesa de Cambridge, a optat pentru o ținută de culoarea fucsia, mai puțin obișnuită pentru ea. Rochia îi aparține designerului  Alexander McQueen. Kate avea mânecile rochiei puțin umflate, elementul care o făcea să pară și mai elegantă. De asemenea, ducesa a purtat o pălărie de la brandul Philip Treacy și o pereche de pantofi cu toc negri. 

 

 

Prințul Harry a venit îmbrăcat într-o ținută clasică și sobră și se combina perfect cu soția lui. 

 

 

Ducii de Sussex au fost și ei la fel de eleganți. Meghan Markle a ales o rochie mai sumbră decât cea a lui Kate. Ea a purtat un palton de culoarea albastru închis de la Givenchy, și o pălărioară cochetă de la  Noel Stewart. Simpaticul ei soț, prințul Harry, a purtat un smoking de culoarea neagră și pantaloni de culoare sură cu dungi. Amândoi formau un cuplu perfect!

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71264600753784