Decembrie 09, 2016
În ritm de tango! Concert incendiar la Chișinău
Pentru PRIMA dată în Moldova, cu ocazia Zilei Internaționale a Tango-ului, pe data de 11 decembrie la ora 19:00 va avea loc un concert absolut incendiar! 

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Concertul va avea loc la Filarmonica Națională "Serghei Lunchevici" și va fi susținut de Ambasada Republicii Argentina cu sediul la București, unde vor participa una dintre cele mai celebre perechi de dansatori de tango și profesori de talie internațională - fondatorii Tango Rouge Company, Neri Piliu & Yanina Quinones.

Vă veți convinge că tango-ul poate fi diferit: plin de emoții și pasiune, spectaculos și senzual, tandru și romantic, lejer și jucăuș. Măestria incontestabilă a dansatorilor și muzica de tango plină de iubire, nu va lăsa indiferent nici un spectator.

Minunații dansatori vor fi acompaniați de faimoasa orchestră italiană «Tango Spleen», sub conducerea lui Mariano Speranza. Orchestra vă va bucura cu un sunet live, muzică și vocal, ce vor pătrunde în sufletele dumneavoastră.

Spectatorii vor avea parte și de o surpriză - incomparabilul maestru al folclorului argentinian, liderul scenei mondiale timp de mulți ani - Emilio Cornejo, vă va uimi prin adevărata artă ai gaucho argentinieini. Profesioniștii domeniului, vor dărui tuturor spectatorilor căldură și emoții de sărbătoare prin melodiile sale argentiniene!

Data și ora: 11.12.2016, ora 19:00.

Rezervarea biletelor se poate face la numărul: +373 69 056 095



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91129040718079