Octombrie 10, 2018
Imprimeul animalier revine în forță în acest sezon
Este imposibil să ignorăm un fapt evident: imprimeurile animaliere au devenit clasice, datorită faptului că nu ies din modă niciodată.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cel mai important lucru pe care îl putem învăța din lumea animală este libertatea interioară fără de margini. În acest sezon, aceasta cu siguranță va fi necesară pentru a combina imprimeurile de leopard, șarpe și  zebră într-o singură ținută. În trend vor fi printurile realizate în nuanțe naturale, pe care le găsim în prerii, deșerturi și jungle. Însă în decursul ultimelor ani designerii vestimentari vin tot mai des cu inițiative de susținere a organizațiilor de protecție a faunei sălbatice, astfel aceștia realizează colecții cu respingerea completă a pielii și blănii naturale. Astfel, pasionaților de modă le rămâne să se bucure numai de piese imprimate, însă acesta nu trebuie să devină un motiv de îngrijorare.

 

 

 

 

Devenit deja clasic, imprimeul în formă de pete de leopard, fiind combinat cu piese de culoarea neagră creează un look extrem de elegant, care se potrivește perfect ținutelor de zi și celor de oficiu. O fustă gode cu un astfel de desen, poate fi asortată cu o bluză monotonă și pantofi stiletto pe toc mediu, iar o cămașă din șifon cu print de șarpe se potrivește perfect cu un costum într-o nuanță neutră, precum este cea bej, extrem de populară în acest sezon.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 



citeste și
SQL exec time = 1.3092999458313