Aprilie 13, 2023
Imaginile cu fiul Rihannei care au devenit virale. Cum arată la 11 luni
Rihanna a devenit mamă în urmă cu aproape un an, iar de atunci, artista a postat puține imagini cu fiul său. De curând, una dintre cele mai urmărite femei de pe Instagram și-a surprins fanii cu pozele în care apare băiatul său, iar reacțiile internauților nu au întârziat să apară.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Pe 13 mai 2022, Rihana a devenit mamă pentru prima dată, iar de atunci, artista a preferat să nu își expună fiul, al cărui nume nu se știe nimic acum. De curând, diva a postat mai multe imagini cu băiatul său, poze realizate de Paște, scrie spynews.ro

Imaginile cu fiul Rihannei au devenit virale

Dacă până acum artista a ales să nu posteze prea des cu fiul său, de Paște, Rihanna a distribuit mai multe imagini alături de băiețelul său. Într-un cadru potrivit pentru sărbători, micuțul a fost surprins de mama sa, în timp ce se joacă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

Reacțiile fanilor nu au întârziat să apară, asta pentru că mulți și-au dat cu părerea cu cine ar semăna micuțul. Mulți internauți sunt de părere că fiul artistei care luna viitoare va împlini un an aduce foarte mult cu tatăl său A$AP Rocky.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

În cadrul unui interviu acordat pentru o publicație de peste Ocean, diva spunea că viața i s-a schimbat complet de când a devenit mamă pentru prima dată și că atât ea, cât și iubitul său, se implică în creșterea micuțului.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană şi copil mic

Rihanna a anunțat într-un mod inedit că este însărcinată pentru a doua oară, în luna februarie

În urmă cu doar două luni, artista își lua din nou fanii prin surprindere, după ce a anunțat în pauza de la Super Bowl că va deveni mamă din nou peste câteva luni.

Diva a făcut spectacol în cadrul finalei anuale a campionatului de fotbal american. Ulterior, reprezentanții artistei au confirmat că Rihanna este însărcinată pentru a doua oară, dar întrebările din partea fanilor au continuat să apară, asta pentru că diva își anunțase fanii că va lansa un nou album de studio.

Super Bowl halftime: Rihanna earns $5.6 million from makeup touchup

Având în vedere că este însărcinată pentru a doua oară, mulți s-au gândit că probabil acest lucru va mai dura.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.3239808082581