Decembrie 22, 2017
Hey, hey, hey... a apărut o nouă piesă a interpretei Katy Perry!
Katy Perry într-un nou videoclip, într-o nouă ipostază. De data aceasta, extravaganta americană a purtat perucă albă și s-a camuflat în personalități istorice.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Katy Perry în cel mai nou al său videoclip "Hey Hey Hey", apare în ipostaze neobișnuite. Ideea videoclipului este năstrușnică, de altfel, ca și toate video-urile artistei. Katy a pledat pentru eroinele faimoase și puternice din istoria universală, precum Regina Franței, Maria Antoaneta și Jana d-Arc.

 

Картинки по запросу katy perry hey hey hey

 

Fanii au așteptat cu nerăbdare momentul apariției clipului, căci cântăreața n-a ratat șansa să-și țină fanii în suspans. Este un cadou minunat de Crăciun pentru cei care-i îndrăgesc creația, chiar dacă videoclipul artistei n-are nicio tangență cu sărbătorile de iarnă. 

 

Картинки по запросу katy perry hey hey hey

Filmările pentru cel mai nou videoclip a lui Katy au avut loc luna trecută. "Hey hey hey" este a patra piesă de pe albumul ”Witness”. Amintim că, anul 2017 a fost un an productiv pentru interpreta americană, ea lansând trei piese care au fost în topuri, dintre care, ”Chained To The Rhythm”, ”Bon Appetit” și ”Swish Swish”.

 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.0023922920227