August 29, 2017
Hair stilistul vedetelor autohtone Andrei Cocieru s-a lăsat de burlăcie!
Andrei Cocieru împreună cu logodnica sa Mihaela Teslari , și-au unit pentru totdeauna destinele. Îndrăgostiții au spus ieri Da în fața altarului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Hair stilistul Andrei Cocieru și prezentatoarea Tv Mihaela Teslari formează un cuplu de mai bine de doi ani. Cei doi au lăsat toate grijile și au hotărît că e timpul potrivit pentru a face cel mai important pas din viața lor. Tinerii împreună cu nașii de cununie au spus ieri da în fața lui Dumnezeu.

La acest frumos eveniment mirele a purtat un costum la patru ace în nuanțe de mov închis, iar mireasa a ales o rochie puțin vaporoasă cu elemente din dantelă. Felicitările prietenilor acestora nu s-au lăsat mult așteptate, așa că pe  rețelele de socializare au dat năvală multe urări de bine și casa de piatră pentru tinerii însurăței.

Andrei Cocieru este cunoscut pentru faptul că știe foarte bine cum să lucreze cu podoaba capilară a femeilor dar și a bărbaților, iar Mihaela ne informează despre tot din domeniul agronomic la un post de televiziune.

Menționăm că în ultimul timp Mihaela Teslari și-a îndeplinit și rolul de model pentru toate capodoperele realizate de soțul ei.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.91606187820435