Aprilie 28, 2022
Hailey Baldwin a fost operată pe inimă: „A fost cel mai înfricoșător moment din viața mea”
Soţia lui Justin Bieber a vorbit deschis despre intervenţia suferită după ce i s-a descoperit un cheag de sânge pe creier.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În martie, Hailey Baldwin Bieber le dădea emoţii tuturor celor din familia ei, după ce, în urma unui incident, medicii i-au descoperit un cheag de sânge pe creier.

„Am avut un incident foarte înfricoșător pe 10 martie, când practic stăteam la micul dejun cu soțul meu şi aveam o zi obișnuită, o conversație normală, când brusc, în mijlocul unei discuții, am avut o senzație extrem de ciudată, care parcă mi-a trecut prin braț, de la umăr în jos, până la vârful degetelor”, a povestit modelul, în vârstă de 25 de ani, într-un videoclip pe YouTube. „Mi-a făcut să-mă simt vârfurile degetelor ciudat, aproape amorțite.”

Hailey Baldwin Bieber (2) jpg

Aflat lângă ea, Justin Bieber a întrebat-o cum se simte, dar Hailey n-a ştiut ce să-i răspundă, până când şi-a dat seama că nici nu poate articula vreun cuvânt. Şi asta pentru că toată partea dreaptă a feţei era, efectiv, căzută, musculatura abia o ajuta să poată scoate câteva sunete.

La momentul acela, amândoi au crezut că e vorba despre un atac cerebral, pe care ulterior soţia lui Bieber avea să-l descrie drept "cel mai înfricoșător moment din viața mea”. Imediat, a fost chemată salvarea, pentru a o duce la cel mai apropiat spital.

"Era ca și cum limba și gura mea nu puteau forma propoziții”, și-a amintit ea, observând că fața ei a căzut doar pentru aproximativ 30 de secunde. „Am observat că, atunci când mi-a revenit vorbirea și am simțit că aș putea spune ceva, anxietatea care s-a instalat m-a făcut să vorbesc din nou ciudat.”

Hailey Baldwin Bieber (1) jpg

Hailey a remarcat că „şi-a revenit aproape la normal” abia când a ajuns la camera de gardă. „Medicii au putut vedea că mi-a apărut un mic cheag de sânge în creier, pe care l-au catalogat drept atac ischemic tranzitoriu, practic ca un mini-accident vascular cerebral”, a adăugat ea. „M-am simțit cu adevărat recunoscătoare că nu a fost mai rău și că nu am rămas cu sechele permanente.”

Fiica lui Stephen Baldwin a rămas peste noapte la spital, pentru a fi supusă mai multor radiografii și teste, dar medicii n-au putut să se pronunţe care e cauza incidentului. Tot ceea ce au putut spune a fost că administrarea anticoncepţionalelor, boala COVID-19 și un zbor recent pe distanță lungă ar fi putut declanşa un astfel de atac.

După o altă evaluare, Hailey a fost diagnosticată cu o malformaţie a inimii, care trebuia corectată chirurgical. Zis şi făcut! Hailey a fost operată imediat pe inimă. „Totul a decurs foarte uşor și mă recuperez foarte bine, foarte repede”, a mai spus ea în videoclipul postat online. "Ma simt minunat. Cel mai mare câştig a fost ca medicii să descopere rapid această problemă, iar eu să pot trece peste această situație cu adevărat înfricoșătoare și să-mi trăiesc în continuare viața.”

Sursa okmagazine.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.71253657341003