Noiembrie 23, 2016
Greșeli tipice în cazul în care o femeie câștigă mai mult!
Chiar dacă se întâmplă ca tu să fii femeia care câștigă mai mult decât soțul tău atunci e cazul să știi greșelile care caracterizează această situație pentru a evita conflictele în familie. Reține că psihologii recomandă să nu scoți în evidență superioritatea de care dai dovadă, să nu-i reproșezi celui de lângă tine că este mai prejos și să-l sprijini și ajuți să lucrați împreună pentru agăsi soluții la anumite probleme.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

''Pot să fac singură!''

Marea greșeală este să hotărăști să faci totul de una singură. Dacă ați cerut de câteva ori să se facă un lucru și nu a fost făcut așa cum l-ați cerut nu este un capăt de lume. Chiar dacă la cererea soțului tău este nevoie de o motivație în plus pentru el nu crea din aceasta o altă situație de conflict. Cea mai comună situație de conflict apare atunci când femeia face totul de una singură iar soțul se relaxează total. Mai devreme sau mai târziu o femeie acumulează în sinea ei foarte multă furie care la un moment dat explodează.

''Schimb de rol''

În viața fiecărui bărbat există acea unică ființă care face tot ce vrea el. Aceasta este mama lui! Tu nu ești ea, iar pentru a nu crea o situație de conflict (dacă ai ajuns să căștigi mai mult decât el), este timpul să găsești soluții. Una dintre acestea este- schimbul de roluri. Este important să specifici că este un rol temporar. Luând în considerare activitatea prin care o femeie câștigă mai mult și o face cu drag, bărbatul nu ar trebui să se folosească de acest lucru. În cazul în care aveți o putere de negociere mare, împărțiți treburile casnice și activitățile cu copii în mod egal.

''Perspective de viitor''

Ce facem dacă soțul este împotriva treburilor casnice și educația copiilor? O variantă perfectă este de a-l face pe soțul tău să își găsească o nouă ocupație care va mări bugetul familiei. Acest lucru se poate referi la anumite cursuri de dezvoltare, programe de formare. Bărbatul trebuie să se simtă bărbat, de aceea nu-i propune bani pentru astfel de activități. Va fi mai eficient dacă va lua un credit sau va împrumuta bani de la un prieten.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 4.4367685317993