Octombrie 25, 2019
Giovanna Antonelli și-a lansat propria sa carte! Află detalii

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ți-o mai amintești pe actrița principală din serialul Clona, care interpreta rolul lui Jadi? A trecut ceva timp de-atunci. Actrița s-a schimbat spectaculos, s-a despărțit de Murilo Benício, are o nouă familie, continuă să se filmeze în cele mai diverse seriale televizate și, recent, și-a lansat propria sa carte. 

Viața bate filmul, iar Giovanna Antonelli a trăit pe parcursul celor 43 de ani o adevărată dramă. În toamna acestui an, frumoasa actriță de telenovele, a decis să își lanseze propria sa carte biografică. Toți cei care-și doresc să afle detalii picante din viața Giovannei acum vor avea această șansă. Carte care se intitulează "Vai dar certo", deja poate fi procurată în librăriile din... Brazilia. Sperăm curând că va fi disponibilă și-n întreaga lume. 

 

 

 

Amintim că, pe platourile de filmare, Giovanna a început o relație de dragoste cu actorul care interpreta rolul lui Lucas, Murilo Benício. Cei doi au împreună un copil pe numele Pietro în vârstă de 14 ani.

 

 

Cu doi ani mai târziu, după o relație de cinci ani, cei doi s-au despărțit. Giovanna l-a înșelat pe Murilo cu un producător de televiziune, cu care s-a măritat după despărțire. În urma procesului de divorț, a fost decis ca Pietro să rămână în grija permanentă a tatălui său.

 

 

Murilo și-a refăcut viața, căsătorindu-se peste cinci ani de la divorț cu Debora Falabella, cea care i-a fost fiica în "Clona". 

 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.8906877040863