Noiembrie 04, 2022
Gerard Piqué se retrage din fotbal la 35 de ani. Anunțul răvășitor i-a zguduit pe fani
Un an complicat pentru Gerard Piqué, care iată, a decis să-și atârne ghetele de fotbal în cui!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Sportivul spaniol a surprins pe toată lumea după ce și-a anunțat retragerea la doar 35 de ani. Fostul iubit al Shakirei și tatăl celor doi fii ai artistei a informat că meciul de sâmbătă cu Almeria din LaLiga va fi ultimul său meci oficial.

Pique

”Se tot vorbește despre mine, de săptămâni întregi”, a spus Pique.

”Nu am avut nimic de comentat, dar am acum. Știți cu toții că am fost întotdeauna un fan Barcelona. Nu am vrut niciodată să fiu fotbalist, ci doar să joc pentru Barca.”, sună anunțul lui Gerard Piqué.

Despărțirea de Shakira i-a adus mult dispreț din partea spaniolilor, țara în care artista este atât de iubită. Și, cu siguranță, nu i-a fost ușor. Fiecare are versiunea și suferința sa, poate că dacă oamenii nu ar mai judeca atât, lumea ar fi mai bună.

Pique

”Recent, m-am gândit mult la copilărie, la ce ar spune micul Gerard dacă ar fi știut că i se vor îndeplini toate visele. Că voi juca pentru Barca și voi deveni campion european. Că va fi căpitan și că va juca cu cei mai buni fotbaliști. Barca mi-a dat totul, iar voi, fanii mei, mi-ați dat totul.

Acum, visurile din copilărie mi s-au îndeplinit. A venit clipa să închid acest capitol. Nu va exista nicicând echipă mai bună decât Barcelona, iar sâmbătă voi juca ultimul meu meci pe Camp Nou.”, sună mărturia emoționantă a lui Gerard Piqué.

Pique

Vestea șocantă a lui Piqué vine la câteva luni după despărțirea sa de Shakira. În ciuda situațiilor dificile iscate în jurul vieții sale personale, fostul său antrenor în curând a spus că este un „exemplu” ca sportiv.

Pique

În timpul unui meci recent dintre FC Barcelona și Villarreal CF, mulțimea l-a huiduit pe Gerard Piqué când a pășit pe terenul de fotbal. După incident, Xavi Hernández a mărturisit că, în ciuda reacției publicului, fotbalistul nu a avut nimic negativ de comentat.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 0.81747627258301