Decembrie 11, 2020
George Clooney, internat după ce a slăbit galopant
Îndrăgitul actor, George Clooney, în vârstă de 59 de ani, a fost internat după o slăbire forţată, pe care şi-a impus-o pentru un rol. S-a impus să topească 12 kilograme pentru a-l interpreta pe supraviețuitorul unei catastrofe naturale.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 "Cred că am vrut să slăbesc prea repede şi nu am avut grijă de mine", a povestit Clooney, care a trebuit să petreacă mai multe zile sub supraveghere medicală, după ce i s-a descoperit pancreatita.

Totul s-a întâmplat chiar cu 4 zile înainte de a începe filmările. În Midnight Sky, Clooney îl interpretează astronautul Augustine Lofthouse, care suferă de cancer, pelicula fiind totodată regizată de starul american.

"Am avut nevoie de vreo două săptămâni ca să mă însănătoşesc, iar atunci când şi regizezi povestea, nu e deloc uşor, pentru că ai nevoie de energie", a povestit Clooney. 

Pentru acest rol, actorul şi-a lăsat şi o barbă generoasă. "Fiul meu a fost foarte fericit, pentru că a început să ascundă în barba mea tot felul de lucruri despre care eu nu ştiam, până când plecam din casă şi mă trezeam cu câte-o bomboană în barbă", a mai adăugat starul. 

George Clooney are doi gemeni, Ella și Alexander,cu avocata britanică de origine libaneză, Amal Alamuddin. Aceștia sunt primii copii ai cuplului. 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95502352714539