Iunie 15, 2023
Fuego a aniversat 30 de ani de carieră! Ce distincție importantă a primit artistul
Paul Surugiu (46 ani), cunoscut publicului larg ca Fuego, a aniversat 30 de ani de carieră artistică la Chișinău, duminică seara, pe 11 iunie, la Teatrul Verde, printr-un eveniment deosebit. Iubește să realizeze producții mari și asta îl face fericit, iar bucuria publicului și aplauzele de final îl împlinesc și îi încununează munca de zeci de ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Totodată, Fuego a aniversat și 30 de ani de carieră.

 „Vă mărturisesc că a fost un concert de poveste la Teatrul Verde din Chișinău, acolo unde am aniversat 30 de ani de carieră profesională alături de peste 5000 de persoane, venite din întreg spațiul românesc! Cum a fost pentru mine? Simplu! M-am simțit ca peștele în apă, chiar dacă înainte cu o oră de concert ploua torențial!

Am simțit vibrația oamenilor, care m-au răsplătit cu aplauzele lor și le mulțumesc tuturor celor care au venit să ne asculte! Am avut aproape prieteni dragi, artiști de seamă, pe care îi iubesc și cărora le mulțumesc că au desăvârșit povestea mea - Anișoara Puică, Paula Seling, AKORD, Nelly Ciobanu, Yan Raiburg, Gabriel Nebunu și Maria Stoianov și grupul "Buciumul"!”, a povestit Fuego, plin de recunoștință.

Fuego ne-a mărturisit că se simte ca un puștan care bate la porțile afirmării

Îndrăgitul interpret este extrem de iubit de public și nu îi vine să creadă că a ajuns aici. Fuego ne-a mărturisit că se simte ca un puștan care bate la porțile afirmării, dar care a muncit mult pentru a ajunge unde este azi.

Fuego ne-a mărturisit că se simte ca un puștan care bate la porțile afirmării

Să te uiți în spate și să vezi ce ai reușit să faci, e un exercițiu pe care vi-l recomand! Mie nu-mi vine să cred că am 30 de ani de carieră și nici 47 de ani de viață! Eu mă văd tot un puștan care bate la porțile afirmării! Cred că asta mă și ține în priză! Cum au fost cei 30 de ani de carieră artistică? La fel cum vor fi și următorii 30, deși nu mă văd o viață pe scenă! Am evoluat, am crescut, am muncit, am râs și-am plâns și iar am muncit!”, a mărturisit Paul Surugiu pentru Click!

Fuego ne-a mărturisit că se simte ca un puștan care bate la porțile afirmării

A primit „Ordinul de onoare” pentru merite deosebite în plan cultural

Artistul a primit, cu ocazia evenimentului de la Chișinău, din partea Primăriei Municipiul Chișinău, „Ordinul de onoare” pentru merite deosebite în plan cultural și pentru cariera de 30 de ani. Această distincție onorifică este prima de acest gen oferită unui artist român și se acordă personalităților remarcabile care contribuie la promovarea valorilor naționale ale Republicii Moldova și ale Chișinăului. Fuego a primit distincția în cadru oficial, din partea primarului Ion Ceban. 

M-am bucurat să celebrez cei 30 de ani de carieră artistică alături de publicul basarabean, la Teatrul Verde! Sunt onorat să știu că oamenii au venit să mă vadă și să-mi asculte muzica! Totodată, am fost plăcut surprins să primesc, din partea Primăriei Municipiului Chișinău, „Ordinul de onoare” pentru merite culturale.

E mare lucru să știi că munca ta e răsplătită și astfel! Iubesc Chișinăul, iubesc Moldova, publicul de aici și am nenumărate amintiri! Cred că spațiul acesta frate cu noi are nenumărate valori și eu sunt mândru că sunt iubit în Basarabia, că am peste 20 de ani de când cânt aici și de când sufletul meu rezonează cu publicul moldovean, realizând aici numeroase lucruri memorabile, de la toate proiectele mele, la legătura cu marii poeți Grigore Vieru și Nicolae Dabija!

Mulțumesc domnului primar Ion Ceban și promit că voi reveni cu drag la Chișinău, respectând cu sfințenie dragostea pentru acest oraș și pentru oamenii săi, care m-au răsplătit mereu cu emoții, aplauze și împliniri!”, a mai specificat Paul Surugiu - Fuego.

Fuego ne-a mărturisit că se simte ca un puștan care bate la porțile afirmării

Ne-am bucurat de concertul aniversar al artistului Paul Surugiu - Fuego și suntem bucuroși să-i oferim  „Ordinul de Onoare al Municipiului Chișinău”, el fiind primul artist care primește această distincție! E o bucurie să știm că avem astfel de promotori ai orașului nostru și ne bucurăm să fim alături de un artist care de ani de zile se dăruiește artei! Îi dorim să înmulțească anii de carieră cu încă vreo 60 și să ne bucure cu muzica sa!”, a declarat Ion Ceban, primarul orașului Chișinău.

Fuego ne-a mărturisit că se simte ca un puștan care bate la porțile afirmării

De asemenea, Fuego este și „Artist al Poporului Republicii Moldova”, distincție pe care a primit-o prin ordin prezidențial, în anul 2012, din partea Președenției Republicii Moldova, la reședința de stat, cu onoruri militare! 

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.68980407714844