Decembrie 22, 2016
Fotografii de la nunta secretă a actriței Margot Robbie!
Pe internet au apărut poze de la nunta lui Margot Robbie și cu rochia minunată a acesteia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Vedeta filmului «Suicid Squad» s-a căsătorit în mare secret weekend-ul trecut cu regizorul britanic Tom Ackerley, dar acest moment n-a fost ținut mult în taină, deoarece informația despre nuntă a ajuns la urechile jurnaliștilor. Acum au apărut fotografii unice cu locul în care a avut loc ceremonia. Obiectivul a prins și minunata rochie de mireasă a lui Margot.

Nunta a avut loc în Australia și la aceasta au fost invitați doar cele mai apropiate persoane. Oaspeții până în ultima clipă n-au știut care va fi data nunții. Margot și Tom intenționat au transmis invitații în care au fost indicate locuri diferite și de acolo oaspeții erau aduși la locul evenimentului și li s-au luat telefoanele mobile.

După cum se vede în poze, locul nunții este bine amenajat pentru ceremonie. Interiorul localului de asemenea fascinează, iar paparazzi au surprins-o pe Margot într-o rochie foarte delicată cu umerii goi. Margot a preferat un machiaj și o coafură simplă. Mireasa n-a optat nici pentru voalul de mireasă și bijuterii, pentru a accentua frumusețea naturală.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96013998985291