Decembrie 16, 2022
Fotografie rară cu gemenii Juliei Roberts. Hazel și Finn au împlinit 18 ani
Gemenii Juliei Roberts au ajuns la majorat. Modul special în care a marcat actrița momentul.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Este un obicei pentru Julia Roberts să sărbătorească evenimentele importante din viața sa publicând imagini speciale pe contul său de socializare. Și de data aceasta, este un super eveniment: gemenii săi și ai soțului Danny Moder au împlinit 18 ani. Ocazie cu care actrița a postat imagini adorabile cu Hazel și Finn, de când erau bebeluși.

Starul de 55 de ani din ”Bilet în Paradis” a comentat la poza în care ține unul dintre bebeluși în brațe: ”Te iubesc!”.

julia roberts cu gemenii mici jpg 

Câștigătoarea premiului Oscar este și mama lui Henry, care are 15 ani.

Julia Roberts s-a căsătorit cu Danny Moder în iulie 2002 și au spus că alături de cei trei copiii, visurile li s-au împlinit.

Julia roberts cu gemenii mici 

Julia roberts cu gemenii mici 

Julia roberts cu gemenii mici 

Gemenii au venit pe lume în 2004. Luna trecută, în cadrul unui interviu la “CBS This Morning”, Julia Roberts spunea că atunci când nu este la filmări, este mamă full time. Actrița este foarte mândră și încântată de viața sa de familie, explicând că tot ce e mai frumos e să vii acasă la cei dragi. Statutul de mamă a împlinit-o foarte mult.

Însă chiar dacă își adoră cariera, poate spune cu mâna pe inimă că doar pentru familie este implicarea completă, dă totul, 100%.

Înainte de mariajul cu Moder, pe care Julia Roberts l-a cunoscut la filmările ”Mexicanul”, în 2002, actrița a fost căsătorită între anii 1993 1995 cu cântărețul de country Lyle Lovett.

Starul ”Mănâncă, roagă-te, iubește” a mai fost implicată în relații cu actorii Kiefer Sutherland și Matthew Perry.

Actorul din ”Friends” a menționat-o în cartea sa de memorii, explicând de ce s-au despărțit: ”Nu eram de ajuns. Niciodată n-aș fi putut fi de ajuns. Eram distrus, de neiubit.”, a făcut referire Matthew Perry la una dintre multele sale perioade proaste, când s-a luptat cu diverse dependențe.

Julia Roberts are acum același zâmbet de femeie fericită și împlinită. Recent a fost văzută alături de soțul său la recepția cu ștaif de la Kennedy Center, Washington, DC, unde Jill şi Joe Biden au fost gazdele unei alte serii de celebrităţi, de data aceasta VIP-uri premiate de Kennedy Center pentru contribuţia adusă culturii americane. În cadrul celei de-a 45-a ediții anuale, actorul George Clooney a fost omagiat alături de alţi artişti, precum Gladys Knight, Tania León, Bono și Amy Grant. El a fost susţinut din sală şi de bunii săi prieteni Julia Roberts, Matt Damon şi Sean Penn.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75030612945557