Iunie 21, 2019
Fosta și actuala iubită a lui Orlando Bloom sunt prietene!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cine s-ar fi așteptat la o asemenea întorsătură? Se prea pare că Miranda Kerr și Katy Perry s-au împrietenit. Este o știre plăcută, însă puțin cam ciudată. Nu ți se pare straniu că fosta soție a lui Orlando Bloom s-a împrietenit cu actuala? Cele două domnișoare frumoase se înțeleg de minune, petrec timpul împreună, și-și dau întâlnire la evenimente mondene. 

Recent, Katy Perry și Miranda Kerr au fost văzute în California la un eveniment susținut de un brand cosmetic. Întreaga seară, cele două vedete din lumea showbiz-ului, au stat împreună, s-au distrat și au zâmbit prietenoase. Nu le pasă că împart același bărbat, Miranda și Katty au o relație matură. 

 

 

Amintim că, Orlando Bloom și Miranda Kerr au format un cuplu începând din anul 2007. După trei ani de relație, cei doi s-au căsătorit, iar în 2011, Miranda l-a născut pe Flynn Christopher Blanchard Copeland Bloom. În anul 2013, după trei ani de căsnicie, Miranda și Orlando s-au despărțit. 

 

 

În prezent, faimosul actor de la Hollywood trăiește o frumoasă și haioasă poveste de dragoste cu interpreta Katy Perry. Cei doi au avut o relație instabilă, cuplându-se și despărțindu-se la tot pasul. În luna februarie 2019, mai exact, pe de Ziua Îndrăgostiților, Orlando și-a luat inima în dinți și a cerut-o de soție pe Katy Perry. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.73495578765869