Aprilie 03, 2023
Florin Salam, în pragul disperării. Manelistul a făcut mărturisiri în lacrimi și și-a speriat fanii
De curând, Florin Salam a făcut mai multe declarații cu care și-a îngrijorat fanii. Artistul a vorbit despre cât de importantă este credința în lacrimi, lăsând de înțeles că traversează o perioadă dificilă. Inclusiv pentru copii a avut un mesaj.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dacă până acum fanii îl știau mereu cu zâmbetul pe buze, Florin Salam s-a afișat în lacrimi, ceea ce i-a îngrijorat pe fani.

Artistul a vorbit despre cât de importantă este relația cu Dumnezeu, moment în care îi îndeamnă pe oameni să îi ajute pe cei nevoiași, scrie spynews.ro

Florin Salam, mărturisiri în lacrimi despre divinitate

Artistul a ținut să le mulțumească tuturor celor care l-au sprijinit de-a lungul carierei, moment în care i-a sfătuit pe fani să pună mai mult accentul pe credință, căci doar acest lucru contează atunci când este vorba de o perioadă dificilă, după cum a lăsat manelistul să se înțeleagă.

„Vă salut pe toți cei care sunteți alături de mine. Îi salut și pe cei pe care nu am apucat să îi cunosc. Îmi salut toată familia. O parte din familie, o parte mare din familia mea poate nu o văd de mult timp pentru că am meseria așa natură și stau departe de ei, ca să muncesc și să le aduc o pâine acasă. Asta e viața…Trebuie să pierdem ceva ca să câștigăm altceva câteodată. Mă scuzați, poate am început așa brusc. Sunt și obosit și nu știu dacă am început bine sau nu. Ceea ce vreau să spun este că, noi, toți oamenii trebuie să fim la fel”, a spus Florin Salam, în mediul online.

 

Manelistul și-a speriat fanii

Ba mai mult, Florin Salam îi îndeamnă pe oameni să dea din puținul lor și celor mai puțin norocoși.

Florin Salam, victima unui fake news de proporții: „Dragilor, nu am murit“  | replicaonline.ro

Artistul a mai spus că până acum nu a cerut niciodată ajutorul nimănui, dar în aceste momente, simte nevoia să le spună oamenilor prin ce trece.

„Nu contează că altul e rrom, că e român, că e bogat, că e sărac, că e infractor, că e polițist. Aș vrea să mă audă toată lumea și copiii mei. Nu găsisem un fel de exprimare până acum. Oameni buni, eu nu am cerut ajutorul nimănui. Cumva, trebuie să ne adunăm, să comunicăm și noi, în familie și cu oamenii pe care nu îi cunoști, că nu e greu să îl întrebi dacă simți ceva, să-l ajuți, că poate tu afli mai repede”, a mai spus manelistul.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.99882006645203