Mai 15, 2023
Fiica regretatului Paul Walker, inclusă în viitorul Fast&Furious. Ce spune Meadow despre această apariție
Meadow Walker îl onorează pe regretatul ei tată Paul Walker apărând în următorul film ”Fast and Furious”.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Persoanele care îi urmăresc activitatea online știu că moartea tatălui său i-a lăsat un gol infinit în suflet, iar Meadow Walker nu ratează nicio ocazie pentru a omagia memoria tatălui ei, plecat mult prea devreme, scrie okmagazine.ro

Paul și Meadow Walker jpg

Joi dimineață, Meadow Walker, în vârstă de 24 de ani, a împărtășit pe Instagram o imagine din culise de la producția viitorului film în care joacă, pe care a descris-o ”scurta mea apariție în Fast X”.

Walker ea PNG

”Primul ”Fast&Furious” a fost lansat când eu aveam doar 1 an. Am crescut pe platourile de filmare, uitându-mă la tata, la Vin, Jordana, Michelle, Chris și alții, pe monitoare", a scris Meadow în descrierea fotografiei publicate. De data aceasta, ea este pe monitoare.

Meadow Walker (2) jpg

”Tata m-a introdus în familia Fast. Nu-mi vine să cred că acum voi juca și eu în film, alături de câțiva actori care mă știu de mică, m-au văzut crescând.”

Paul Walker, tatăl lui Meadow, a murit într-un accident de mașină la vârsta de 40 de ani, în noiembrie 2013. El a jucat în primele șapte filme ale celebrei francize de acțiune. Al șaptelea film al seriei nu a apucat să-l ducă la bun sfârșit, iar rolul său a fost completat, după decesul său neașteptat, de frații săi, Caleb Walker și Cody Walker, care l-au dublat pe actorul ce avea personajul Brian O'Conner.

Deşi în ”Furios şi iute” era un maestru al volanului, ironia sorţii a făcut ca Paul Walker să moară într-un accident auto care a înmărmurit lumea întreagă, în 2013.

Actorul împlinise 40 de ani cu câteva săptămâni înainte să-şi piardă viaţa în maşina unui prieten, în care era pasager. Modelul Porsche Carrera GT, condus de Roger Rodas - şi el mort în accident, s-a lovit de un stâlp şi a izbucnit în flăcări, în Santa Clarita, la 50 de kilometri de Hollywood.

Meadow Walker i-a mulțumit regizorului Fast X Louis Leterrier „pentru amabilitate, răbdare și sprijin” în timpul participării sale la film, precum și producătorului de film Brandon Birtell, pe care l-a identificat drept „cel mai bun prieten al tatălui meu”.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.88947892189026