Iunie 19, 2018
Familia regală britanică se pregătește pentru o altă nuntă istorică. Prima nuntă regală gay!
Vara aceasta se anunță incitantă. Pentru prima oară în istoria familiei regale, va avea loc o nuntă netradițională, se vor cupla doi bărbați.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

 Familia regală britanică va celebra pentru prima oară în istorie o nuntă gay. Verișorul Elizabetei a II-a, Lordul Ivar Mountbatten, se va căsători cu un alt bărbat. Este prima nuntă regală în care își vor oficializa relația doi gay. Lordul Ivar se va căsători cu partenerul său, James Coyle. Ceremonia va fi privată, și va avea loc la capela din Devon. Acest cuplu netradițional a primit binecuvântarea din partea familiei regale.

 

 

 

 Lordul Ivar Mountbatten a mai fost căsătorit odată, cu o femeie, și are doi copii, pe numele Sophie și Edward. Culmea este că fosta soție a Lordului, Penny, îl va petrece pe el la altar. Aceasta a fost decizia copiilor, dar și a fostului cuplu. Penny și  Lordul Ivar Mountbatten sunt în foarte bune relații. De la început, de când ei s-au căsătorit, Penny știa despre orientarea bisexuală a soțului său. De când nu mai ascunde că este gay, el a devenit mult mai încrezut și mai fericit. 

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64896249771118