Mai 08, 2018
Familia Kardashian a fost prezentă la MET Gala 2018. Vezi ce ținute au purtat surorile Kardashian!
MET GALA 2018 - cel mai important eveniment fashion al anului, s-a desfășurat aseară, 7 mai, la New York. Evenimentul a fost găzduit de un număr uluitor de vedete din toate domeniile posibile. Printre ele se numărau și familia Kardashian, în cap cu mama fetelor, Kris Jenner.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La evenimentul superb care a avul loc în după amiaza zilei de 7 mai, nu au fost prezente toate fiicele lui Kris Jenner. Kourtney și Khloe Kardashian nu au venit la Met Gala 2018, din motive personale. Însă, pe covorul roșu au defilat Kim, Kylie Jenner și Kendall Jenner, precum și mama fetelor, însoțită de iubitul ei n vârstă de doar 36 de ani. Amintim că mama fetelor are 62 de ani. Kris a optat pentru  rochie de culoarea neagră, cu mânecile lungi, iar fusta până-n pământ era făcută din pene negre.

 

 

Tot pentru o rochie de culoarea neagră a optat și Kylie Jenner. Rochia aparține brandului vestimentar Alexander Wang. Kendall nu a venit de una singură la eveniment, ci era întovărășită de iubitul său, Travis Scott, care, se zvonea că a înșelat-o nu demult pe tânăra Kylie, care tocmai a devenit mămică.  

 

 

Sora cu doi ani mai mare, Kendall Jenner, a purtat o ținută de culoarea albă, și anume, o salopetă, cu umerii goi, de la brandul Off-White. Accesoriile pe care le-a purtat vedeta sunt de la Tiffany & Co. 

 

Totuși, putem spune cu precizitate că Kim Kardashian a decis să poarte la acest eveniment una din cele mai spectaculoase ținute. Vedeta a ales o rochie aurie, lungă, cusută cu paiete de la Versace. Pe rochie era brodată o cruce mare, din pietre. De asemenea, Kim și pe gât avea două cruciulițe de aur. Rochia i-a scos în evidență sânii voluptoși, dar și talia minunată. Vedeta a avut un machiaj superb, cu elemente orientale.

 

 



citeste și
SQL exec time = 0.76979088783264