Martie 03, 2023
Eva Longoria, imagine rară alături de fiul ei, Santiago, în vârstă de 4 ani
Eva Longoria a împărtășit pe rețelele de socializare o imagine rară și adorabilă cu fiul ei, în vârstă de 4 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Eva Longoria adoră să împărtășească momente speciale cu băiețelul ei, iar de această dată i-a surprins pe fani cu o imagine adorabilă. Fiul vedetei, Santiago Enrique, în vârstă de 4 ani, se bucură din plin de atenția și timpul petrecut cu mama sa, iar în ciuda proiectelor numeroase în care este implicată, actrița nu neglijează viața de familie.

Eva Longoria, imagine adorabilă cu fiul ei

În fotografia postată pe rețelele de socializare, Eva Longoria pare să se afle în timpul pregătirilor unor filmări sau a unei ședințe foto. Aflată pe scaunul de machiaj, actrița profită de timpul avut cu fiul ei și au parte de un moment de afecțiune. Santiago Enrique se întinde spre mama lui în timp ce aceasta stă pe scaun, iar ambii fac fețe amuzante într-o fotografie pe care actrița, în vârstă de 47 de ani, a împărtășit-o pe Instagram.

„O legătură cum nu există alta ”, a scris Eva Longoria pe Instagram.

https://www.instagram.com/p/CpNrLBRLpQV/. Eva Longoria Baston/Instagram

Vedeta din Desperate Housewives îl împarte pe fiul ei, Santiago, cu soțul José „Pepe” Bastón. El este primul copil al actriței și s-a alăturat celorlalți trei copii ai lui Bastón dintr-o relație anterioară. În octombrie 2020, Longoria s-a destăinuit despre experiența ei de părinte într-un episod al podcastului Unqualified al Annei Faris, spunând că „nu va spune niciodată cuiva cum să fie părinte”.

„Niciodată nu vreau să fiu acea persoană, să fiu la un podcast de genul: „Ceea ce fac eu este să-mi pun fiul la culcare la ora 7, pentru că studiile arată cum creierul…”. Ca și cum: „Doamne, bravo ție. Du-te și fă asta”. Nu sunt în niciun caz o expertă în a fi mamă”, a spus actrița.

Eva Longoria with her son Santiago

Longoria a adăugat că este recunoscătoare că are „un întreg sat” de susținere și „mult ajutor” cu fiul ei, sub forma „familiei sale uriașe”, care se ajută cu toții cu copiii celorlalți.

„Am un soț extraordinar care mă susține, am surori extraordinare și am prietene extraordinare care au copii de aceeași vârstă. Așa că toți contribuim și reușim să o facem.”, i-a spus ea lui Faris.

Eva Longoria son Santiago



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 6.0851721763611