Noiembrie 10, 2022
Eva Longoria a fost primită în rândul nobilimii spaniole și este noua Dama de Asturias
După recunoașterea profesională a Hollywoodului, a venit timpul și pentru recunoașterea socială, din partea aristocrației spaniole.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Actrița Eva Longoria are un statut de invidiat peste Ocean, acolo unde și-a clădit o carieră în actorie, dar și în Mexic, de când a devenit soția afaceristului și producătorului mexican José Antonio Bastón. Acum, însă, de când viața ei socială s-a diversificat și a intrat în cercul select al familiei Beckham, vizitele ei tot mai dese în Spania i-au adus și un mare serviciu: a fost invitată să primească distincția de Dama del Real Cuerpo de la Nobleza de Asturias (Doamna Nobilimii Regale de Asturias).

Eva Longoria, născută în Texas din părinți mexicani, a fost primită în rândul nobilimii spaniole, în semn de recunoaștere a neamului său din această regiune a Spaniei. Distincția i-a fost înmânată în cadrul unei ceremonii solemne, care a avut loc în Catedrala din Oviedo. Însoțită de familie, actrița din celebrul serial de televiziune "Neveste disperate" a participat la eveniment alături de soțul ei, José Antonio Bastón, de fiul ei, Santiago Enrique Bastón, și de prietena sa, María Bravo.

Eva Longoria a devenit Dama de Asturias   Instagram (2) jpg

În timpul ceremoniei, actrița americană, în vârstă de 47 de ani, a purtat o rochie foarte elegantă de culoare crem, cu multiple drapaje, semnată de designerul Toni Maticevski. Pentru depunerea jurământului statutar, ea a trebuit să îngenuncheze și să se angajeze să respecte regulile Corpului Regal al Nobilimii din Asturias. În cadrul aceluiași ceremonial, ea a promis să urmeze "moștenirea istorică și culturală" a strămoșilor care au făurit istoria Principatului și a Spaniei cu loialitate față de Majestatea Sa Regele și Coroana - deci loialitate față de Felipe și Letizia ai Spaniei.

"Sunt foarte fericită să primesc această distincție. Sunt atât de mândră!", a declarat Eva Longoria presei după ceremonia în care a primit medalia din partea lui Francisco de Paula Enrique de Borbón, Duce de Sevilla.

"Sunt Dama Longoria acum! Am primit astăzi această onoare incredibilă în Asturias, Spania, datorită moștenirii mele spaniole din această regiune. Tatăl meu nu a putut fi aici, dar ar fi fost foarte mândru de Llongoria! (așa se scria aici). Felicitări tuturor celor premiați din această seară din această regiune", a scris actrița într-o postare pe contul ei de Instagram, arătând medalia cu panglică albastră care i-a fost prinsă pe piept.

Eva Longoria a devenit Dama de Asturias   Instagram (2) jpg

Eva Longoria a devenit Dama de Asturias   Instagram (2) jpg

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.95249247550964