Octombrie 21, 2022
"Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit!" Dana Budeanu, din nou mireasă la 43 de ani
Dana Budeanu se pregătește să spună „Da” pentru a doua oară. Vedeta în vârstă de 43 de ani urmează să devină soția lui Andrei Hrebenciuc, fiul fostului politician Victor Hrebenciuc.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși este o persoană vocală în mediul online, Dana este extrem de rezervată în ceea ce privește viața sa personală. Acum s-a aflat că Budeanu se pregătește de nuntă. Potrivit Playtech, Dana Budeanu și Andrei Hrebenciuc, care trăiesc o poveste de dragoste de câțiva ani, se pregătesc să își unească destinele într-o locație romantică, departe de ochii tuturor curioșilor. Cei doi ar urma să se căsătorească pe Coasta de Azur.

S-a aflat!/Dana Budeanu, cununie secretă cu odrasla lui Hrebenciuc!

Cea care s-a ocupat de organizarea acestui eveniment important din viața lor a fost chiar creatoarea de modă, care este cunoscută pentru faptul că este extrem de atentă la detalii.
La eveniment vor participa în jur de 40 de persoane. Însă invitații nu cunosc locația exactă a evenimentului. Se pare că aceștia vor afla unde vor petrece alături de Dana și Andrei cu doar câteva zile înainte de marele eveniment.

Love is Comfort
Dana Budeanu și-a creat singură rochia de mireasă, care nu seamănă deloc cu cele tradiționale. Aceasta ar fi ales să poarte la nunta sa o rochie scurtă.

Creatoarea de modă s-a logodit anul trecut. Aceasta s-a fotografiat purtând un inel cu diamante, iar internauții au presupus că este vorba de un inel de logodnă. „I don’t date, I marry! (n.r. Eu nu ies la întâlniri, eu mă mărit)”, a scris ea în mesajul care însoțea fotografia cu inelul. Au urmat numeroase speculații privind o viitoare uniune între Budeanu și Hrebenciuc, speculații ce au fost dezmințite de vedetă.
Ar putea fi artă cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Sursa - unica.ro



citeste și
SQL exec time = 0.91664624214172