Mai 09, 2017
Este moldoveancă și învingătoarea show-ului „Uite cine dansează”
Aseară, 8 mai, s-a desfășurat finala concursului de dans, din România - „Uite cine dansează”. Potrivit rezultatelor televoting-ului, învingătorii primei ediții au fost declarați dansatoarea moldoveancă și partenerul ei.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Olesea Nespeac, și partenerul ei – actorul Marius Manole au câștigat primul trofeu „Uite cine dansează” și premiul de 100.000 de euro, bani care vor merge către o acțiune de caritate.

Perechea a impresionat juriul și telespectatorii pe tot parcursul concursului. Întreg sezonul, cuplul a fost plasat printre favoriți.

„Mă bucur foarte tare pentru că premiul merge unde merge. Mulțumim juriului care a fost tolerant și delicat. Mulțumesc colegilor. Ne vedem în sezonul 2” - a spus Marius Manole.

Pentru prima oară în istoria televiziunii din România, suma adunată din voturi va fi direcționată integral către o singură fundație - „Hope and Homes for Children”.

Dansurile au fost extrem de solicitante și au avut o durată mai lungă decât de obicei. La dansul în stil musical, perechea s-a transformat în Cocoșatul de la Notre Dame și Esmeralda, roluri care le-au adus premiul mare.

Vezi finala concursului mai jos.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.51981234550476