Octombrie 11, 2022
Emilian Crețu, ironii la adresa lui Tany Vander. Videoul care a ajuns viral
Tany Vander are o comunitate de peste 200 de mii de urmăritori pe Instagram. Aceasta le povestește zilnic internauților despre activitățile sale. Mai nou, Tany Vander a început să studieze cosmoenergetica.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cosmoenergetica este un sistem de dezvoltare energetică și spirituală a omului. Este un complex de energii speciale (frecvențe), diverse metode și tehnici, utilizate extrem de eficient atât în terapie cât și în viața cotidiană, pentru armonizarea relațiilor sociale. Cosmoenergetica oferă o rezervă suplimentară de puteri, măreşte vitalitatea organismului, rezistenţa la stres, protecţia împotriva influenţelor externe şi fortifică sănătatea. 

"Eu studiez acum cosmoenergetica, am acces la un strat de energie mai deosebită, respectiv vreau toți cei care vor asculta acest webinar, la ultima frază, să închideți pușin ochii și să vă concentrați la ceea ce simțiți. Să fiți acolo un pic și să-mi scrieți despre senzațiile voastre.", a spus Tany Vander în stories pe Instagram

Actorul Emilian Crețu nu a ratat șansa de a se amuza pe seama fostei interprete și a postat pe pagina lui de Facebook o parodie. Video a devenit viral, adunând peste 4 000 de aprecieri și sute de comentarii în doar o zi.

VEZI VIDEO AICI



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.74821376800537