Septembrie 05, 2023
Elon Musk, atac dur la adresa fiicei sale transgender
„A trecut de la socialism la comunism absolut și la a crede că oricine este bogat este rău”, a declarat Elon Musk despe fiica sa transgender

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Wall Street Journal a publicat recent câteva pasaje din viitoarea carte biografică a lui Elon Musk. În fragmentul dezvăluit de publicație, autorul Walter Isaacson analizează ruptura dintre miliardar și fiica sa transgender, Vivian Jenna Wilson. Acesta precizează că CEO-ul Tesla a fost „în general optimist” când a aflat de tranziția copilului său, dar că lucrurile s-au schimbat atunci când Jenna a început să exprime viziuni marxiste extreme.

„A trecut de la socialism la comunism absolut și la a crede că oricine este bogat este rău”, i-a spus Elon Musk lui Isaacson. În plus, miliardul e de părere că fiica sa a ajuns să împărtășească aceste idei politice din cauza liceului privat la care a învățat.

Autorul mai notează și că această ruptură „a fost cel dureros lucru prin care Elon a trecut de la moartea primului său copil, Nevada”, care a decedat la doar 10 săptămâni. De asemenea, acesta precizează că separarea dintre cei doi se datorează inclusiv obsesiei miliardarului față de ideologia woke, pe care o consideră o amenințare la adresa civilizației umane, scrie elle.ro

„Dacă nu se oprește acest virus woke, care este în mod fundamental anti-stiință, anti-merit și anti-uman în general, civilizația nu va deveni niciodată multiplanetară”, i-a spus Musk autorului.

Deși Musk a mai acuzat anterior mișcarea woke pentru disputa cu fiica sa, este pentru prima dată când blamează liceul Crossroads, precizează DailyMail.com. Școala din Santa Monica este extrem de populară în rândul vedetelor, Zooey Deschanel, Jonah Hill, Jack Black, Kate Hudson și Gwyneth Paltrow, fiind doar câțiva dintre absolvenții săi.

Elon Musk의 18 세 자녀, 이름 및 성별 변경 허용 - HisTimes.com

Xavier Alexander Musk a depus actele la tribunalul superior din California, Los Angeles, pe 18 aprilie 2022 pentru a-și schimba numele în Vivian Jenna Wilson. Schimbarea reflectă identitatea de gen ca femeie, iar Wilson este numele de familie al mamei sale, Justine.

Elon Musk's daughter Vivian is seen for first time since legally ...

Documentele obținute de HollywoodLife menționează motivul pentru schimbarea formală solicitată:

„Identitatea de gen și faptul că nu mai locuiesc cu tatăl meu biologic și nici nu mai doresc să fiu asociată cu acesta în vreun fel, formă sau chip”, a transmis Jenna.



citeste și
SQL exec time = 0.96806573867798