Februarie 01, 2021
Educația de la Casa Regală. Kate Middleton are un cod verbal uimitor
Kate Middleton are câteva metode foarte eficiente de a își educa copiii în public. Ce cod verbal folosește pentru a comunica cu micuții și ce reguli le impune acestora? Ducesa de Cambridge are o familie superbă și duce o viață cum puțini își permit să viseze. Ea are trei copii cu Prințul William: George, în vârstă de 7 ani, Charlotte, de 5 ani și Louis, de 2 ani.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Potrivit publicației The Sun, Kate are un anumit limbaj pe care-l folosește pentru a comunica cu copiii ei și a-i face pe aceștia să o asculte și să se comporte corespunzător.

Fraza pe care o folosește ducesa pentru a le spune copiilor sa se calmeze este : „Să luăm o pauză'. Astfel când aud aceste cuvinte, micuții prinți știu că este cazul să se linistească.

De asemenea, Kate folosește și limbajul trupului pentru a comunica cu micuții ei, atunci când se află în public. „Pare că să se pricepe la contactul cald cu „atingerea capului, ceea ce este o legătură plăcută, a explicat doctorul Chicot, pentru sursa precizată.

Se coboară la nivelul lor pentru a vorbi cu ei, dar îi lasă să fie copii. Are un echilibru minunat de sensibilitate și limite blânde. Nu se așteaptă ca aceștia să se comporte ca niște adulți mici și știe că micuții trec prin etape perfect naturale, cum ar fi tantrumurile.Același medic a mai făcut câteva precizări legate de educația pe care le-o ofera Kate copiilor ei, dar și despre modul ei de a comunica cu aceștia.

„Kate este o mamă sensibilă și caldă. Acesta este un stil aparte de parenting, care acum este încurajat. Acest lucru este comparat cu o creștere autocratică care a fost încurajată în unele cercuri în epoca victoriană (de exemplu, copiii ar trebui să fie văzuți și nu audiați),'a mai precizat doctorul Chicot, conform sursei.

Odată cu biografia Finding Freedom, dedicată lui Meghan Markle și Prințului Harry, au ieșit însă la iveală o mulțime de alte detalii despre viața Familiei Regale britanice, în care, evident, Kate Middleton și Prințul William ocupă un loc important. Autorii cărții, jurnaliștii Carolyn Durand și Omid Scobie, au dezvăluit că Ducii de Cambridge au un parteneriat egal’.

Aceștia afirmă că Ducii de Cambridge sunt implicați în fiecare aspect al creșterii celor 3 copii ai lor – incluzând atât dusul și luatul de la școală, cât și supravegherea lor la teme.

„El și Kate, care au un parteneriat egal atunci când vine vorba despre casă, sunt niște părinți moderni. William prepară mâncarea în egală măsură ca ea', susțin Carolyn Durand și Omid Scobie.

Aceștia mai spun, de asemenea, că Ducii de Cambridge doresc să le ofere lui George, Charlotte și Louis o viață de familie normală.
Într-adevăr, afirmațiile acestora sunt susținute de o declarație mai veche de-a Ducesei, care povestea cum a cucerit-o actualul ei soț, cu 17 ani în urmă: „Atunci când eram la facultate, William gătea tot felul de preparate, cred că aşa încerca să mă impresioneze de fapt. Spaghete bolognese, cârnaţi…'

Nu este de mirare, așadar, că, „atunci când William și Kate și-au luat în primire reședința, au dorit ca bucătăria să fie în centrul casei. Nu era doar practic, era și simbolic. Așa cum și-a dorit și mama lui pentru el (n.red. Prințesa Diana), William a vrut o copilărie relativ normală pentru copiii lui, chiar dacă fiul lui cel mare, George, va ajunge rege într-o zi', mai susțin cei doi jurnaliști.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.2800691127777