Martie 16, 2022
Ecaterina Andreeva vorbește despre protestul din direct de la Pervîi Kanal
Protestul Marinei Ovsyannikova, care a avut loc în direct la Pervîi Kanal în cadrul programului de știri "Vremya", a devenit un subiect comentat pe larg în ultimele zile.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Deși, Instagramul a fost restricționat în Rusia la data 14 martie, mulți utilizatori încă pot să-l folosească. Astfel, Ekaterina Andreeva, prezentatoarea buletinului de știri "Vremya" de la Pervîi Canal, a profitat de posibilitatea de a comenta protestul pe Stories.

Totuși, jurnalista nu s-a referit la mesajul contra războiului, transmis de colega ei, Marina Ovsyannikova, ci mai degrabă la reacția pe care a avut-o în timpul incidentului. 

„V-am spus, fii ca stânca, ce nu s-ar întâmpla. De unde am așa putere? Am avut nevoie de ea astăzi. Din yoga”, le-a povestit vedeta urmăritorilor. Dintr-un motiv necunoscut, peste câteva ore videourile de pe profilul Ekaterinei Andreeva au fost șterse.

Amintim că în seara zilei de 14 martie, buletinul de știri de la Pervîi Canal a fost întrerupt de Marina Ovsyannikova, una dintre angajatele postului de televiziune rus. Ea a intrat în direct în timp ce Andreeva citea știrile, ținând în mâini o pancartă cu mesajul de a fi stopată propaganda rusească și războiul dintre Rusia și Ucraina. Imediat, regia a trecut la un reportaj, iar colega moderatoarei a fost reținută.

În urma deciziei, ce a fost propunțată ieri de Tribunalul Ostankino din Moscova Marina Ovsyannikova a fost amendată cu 30.000 de ruble. Ovsyannikova a fost judecată nu pentru acțiunea din timpul emisiunii, ci pentru mesajul video pe care l-a înregistrat înainte, în care a chemat oamenii să participe la proteste. Concomitent, împotriva ei a fost deschis un dosar penal.



citeste și
SQL exec time = 0.56258010864258