Noiembrie 04, 2016
Johnny Depp vrea s-o recucerească pe Vanessa Paradis
Chiar și faptul că Johnny Depp și Vanessa Paradis nu au fost căsătoriți oficial, nu schimbă părerea fanilor că ei au fost unul dintre cele mai frumoase și puternice cupluri ale Hollywoodului.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Emben Heard deși a reușit să strice relația celor doi, așa și nu a putut să-ți construiască fericirea pe ruinele relației foștilor iubiți.

Emben Heard și Johnny Depp și-au oficializat relația pe 3 februarie 2015 și în această vară aceștia s-au despărțit scandalos. După divorț, Emben nu o dată a fost surprinsă în compania mai multor bărbați influenți, iar Johnny Depp a început să-i acorde tot mai multă atenție fostei partenere — Vanessa. Pe cuplu îi leagă 14 ani trăiți împreună și doi copii deja mari.

În aceste zile perechea a fost observată în unul dintre restaurantele din Los Angeles în timpul prânzului. Precum este menționat, Johnny și Vanessa se purtau nu chiar ca doi prieteni, dar nici ca doi străini, pentru că Johnny o privea cu ochi îndrăgostiți și îi acorda semne clare de atenție. La rândul ei, Vanessa cocheta și cu mare plăcere și răspundea semnelor lui de atenție.

Fiica celor doi este deja foarte matură. Lilly-Rose Depp într-un interviu recent a declarat că tatăl ei, fiind într-o altă căsătorie, nu a încetat să comunice cu fosta familie, iar după divorțul cu Emben, a început iar să le acorde mai multă atenție.

 



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.96947979927063