Iulie 04, 2023
După ce a devenit din nou tată, Robert De Niro a pierdut un copil
Tragedie fără margini! Cu puțin timp după ce i s-a născut al șaptelea urmaș, starul hollywoodian l-a pierdut pe unul dintre nepoții săi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

La cei 79 de ani ai săi, când mult mai tânăra sa parteneră de viață i-a dăruit un nou-născut, Robert De Niro l-a pierdut pe unul dintre nepoții săi, Leandro De Niro Rodriguez, în vârstă de 19 ani, al cărui deces a fost confirmat de fiica lui Robert, Drena De Niro. "Sunt profund îndurerat de moartea iubitului meu nepot Leo", a declarat câștigătorul premiului Oscar într-o declarație pentru HollywoodLife. "Apreciem foarte mult condoleanțele din partea tuturor. Vă rugăm să ne acordați intimitate pentru a ne plânge pierderea lui Leo", a adăugat Robert De Niro, fără a dezvălui cauza morții tânărului său nepot, scrie okmagazine.ro

Mama lui Leonardo, Drena De Niro (41), a confirmat vestea devastatoare printr-o postare pe Instagram, postată pe 2 iulie: "Nu știu cum să trăiesc fără tine, dar voi încerca să merg mai departe și să răspândesc dragostea și lumina pe care m-ai făcut să le simt când am ajuns să fiu mama ta", a scris Drena în mesajul său sfâșietor. "Ai fost atât de profund iubit și apreciat și mi-aș fi dorit ca doar dragostea să te fi putut salva".

"Este cu un șoc incomensurabil și și tristețe că ne luăm rămas bun de la iubitul nostru fiu Leo. Vă mulțumim pentru revărsarea de iubire și sprijin și vă cerem să ni se acorde intimitate în acest moment pentru a procesa această durere inconsolabilă", a mai spus ea într-o declarație făcută pentru HollywoodLife.

Potrivit E! News, tatăl lui Leonardo era artistul Carlos Mare, cunoscut pentru că a proiectat și a creat iconicul premiu BET Award, acordat de-a lungul anilor numeroaselor vedete de la Hollywood. Comentând omagiul adus de Drena, Mare a împărtășit propriile reflecții despre momentele prețioase pe care le-a împărtășit cu Leonardo. "El este copilul Domnului acum. Sub această lună plină, spiritul lui luminează peste ceea ce nu se putea vedea în întuneric. Nu poți scrie dragoste fără a-l numi și pe Leo", a scris el.

Deși nu a evoluat în lumina reflectoarelor precum mama sa și bunicul său celebru, Leonardo De Niro Rodriguez a fost, se pare, și el actor. Conform IMDb, primul său rol l-a avut în "The Collection", din 2005, în care a jucat alături de mama sa. În 2018, Rodriguez a revenit pe ecran cu un rol minor în "Cabaret Maxime", în care a jucat tot cu Drena De Niro. Apoi, Rodriguez a apărut în "A Star Is Born".

Adolescentul era unul dintre cei patru nepoți ai lui Robert De Niro și singurul copil al Drenei, fiica actorului cu Diahnne Abbott.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 2.7615053653717