Octombrie 05, 2023
Dua Lipa s-a îmbogățit cu 10 milioane de dolari în doar un an! Ce avere are acum
Îi merge bine pe toate planurile! Dua Lipa (28 de ani) a ajuns de la o avere de 25 de milioane de dolari, cât avea anul trecut, la 35 de milioane de dolari, potrivit tabloidului Daily Mail. Artista britanico-albaneză, care înainte să se apuce de muzică era chelneriță, a câștigat și câte 160.000 de dolari pe săptămână, în 2022, în timpul turneului său Future Nostalgia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dar nu doar muzica a îmbogățit-o, ci și investițiile imobiliare și contractele cu diverse branduri cunoscute, printre care Yves Saint Laurent, Evian și Puma. Anul viitor, cântăreața își va lansa cel de-al treilea album și, cel mai probabil, își va spori averea și mai mult.

Dua Lipa are o avere de 35 de milioane $ (Foto: GettyImages) 

Dua Lipa și Romain Gavras, la Cannes 2023 (Foto: Profimedia) 

Dua Lipa este într-o relație cu regizorul francez Romain Gavras (42 de ani), alături de care a apărut pentru prima oară în public în mai, la Festivalul de Film de la Cannes, scrie click.ro

De-a lungul anilor, Dua Lipa s-a iubit doar cu bărbați celebri. Ea a fost într-o relație cu modelul și bucătarul britanic, Isaac Crew, din 2015 până în 2019.

În timp ce se afla într-o pauză din relația ei cu Isaac, Dua s-ar fi întâlnit cu muzicianul Paul Klein timp de aproximativ cinci luni. După despărțirea lor, el a spus pentru Harper’s Bazaar că n-a mai suferit niciodatâ atât de mult după o femeie.

Cea mai faimoasă relație a lui Dua a fost cu modelul Anwar Hadid – fratele mai mic al lui Gigi și Bella Hadid. Cei doi s-au întâlnit timp de doi ani, din 2019 până în 2021, timp în care s-au afișat împreună la diverse evenimente publice. Se zvonește că Dua și comediantul Trevor Noah s-au iubit în septembrie 2022, după ce au fost fotografiați împreună la cină în New York City.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.64571523666382