Iunie 22, 2020
Drama lui Ed Sheeran. A dormit doi ani în metroul londonez!, iar acum e putred de bogat!
Acum este unul dintre cei mai bogați artiști din lume, cu o avere estimată la 230 milioane de euro, însă în urmă cu zece ani dormea la metrou. Sărac lipit, Ed Sheeran abia își permitea traiul de pe o zi pe alta și atât de puternic ș-a marcat lipsa unei locuințe, încât acum investește masiv în imobiliare.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Ed Sheeran a povestit că obişnuia să doarmă în metroul londonez la începuturile carierei sale, în perioada 2008 – 2010. În prezent, britanicul în vârstă de 29 de ani deţine 27 de apartamente, case şi vile, pe care și le-a cumpărat cu bani gheață, potrivit contactmusic.com.

„Suma de bani investită de cântăreţ în proprietăţi este uimitoare, dar nu este decât o picătură într-un ocean atunci când o compari cu cele 600 de milioane de lire sterline pe care le-a câştigat din turneul Divide”, spune o sursă.

Reflectând la succesul artistului, Mark Borkowski, expert în industria muzicală, a declarat pentru The Sun: „De la un om care cânta pe străzi pentru a face rost de bani acum va deveni miliardar”.  Artistul ocupă de doi ani primul loc în topul celor mai bogate vedete britanice în vârstă de până la 30 de ani, cu o avere estimată la aproape 230 de milioane de euro.

                                       



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.72331500053406