Martie 16, 2023
Delia Matache, enervată de comentariile oamenilor. Ce le-a spus cântăreața celor care nu se abțin
Nu sunt rare momentele în care Delia Matache își exprimă părerile pe rețelele de socializare, mai ales după ce a fost implicată într-un scandal de proporții. Ei bine, după ce apele s-au liniștit, cântăreața a revenit cu noi păreri, însă de această dată despre comentariile pe care le fac oamenii.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Delia Matache este enervată de comentariile oamenilor

Are o mulțime de fani și este una dintre cele mai apreciate cântărețe din România, iar prezențele pe rețelele de socializare sunt extrem de dese. Fie pentru că vrea să le arate fanilor părți din viața ei atunci când nu este pe scenă, fie pentru că vrea să își exprime anumite opinii, referitor la lucrurile pe care le simte în jurul ei, scrie spynews.ro

Ei bine, se pare că Delia este deranjată de momentele în care oamenii faci anumite sesizări și comentarii despre alte persoane, respectiv dacă arată tineri, bătrâni, despre felul în care își trăiesc viața sau despre lucrurile pe care și le cumpără. Mai mult, cântăreața a spus că toată lumea face acest lucru, fără să își dea seama.

”Ce am observat în ultima perioadă și nu mi se pare sănătos. Toți facem asta. Dacă vrei să faci un compliment, îi spui că arată foarte bine, punct. Pentru vârsta ta, nu mai e un compliment, este o problemă. Este discriminare.”, a spus Delia pe Instagram.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi cer

Artista le-a atras atenția oamenilor

Delia s-a simțit deranjată de oamenii care încearcă să facă complimente, însă sfârșesc prin a jigni fără să își dea seama. Din acest motiv, le-a atras atenția și le-a spus cum ar trebui să formuleze, astfel încât să nu devină toxici.

”Am putea să încercăm să nu mai fim toxici. Să nu ne mai legăm de aspectul fizic al cuiva. E rău, e toxic, nu e constructiv și nu ajută pe nimeni această umilință. Mai ales cea publică.”, a mai spus artista.

Ar putea fi un cadru apropiat cu 1 persoană



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.6882221698761