Martie 02, 2023
De ce a fost nevoită Cleopatra Stratan să schimbe mai multe școli: ”Am avut 12 ani foarte diferiți și dinamici”
Îndrăgita artistă a vorbit deschis despre anii copiăriei, de care își amintește cu drag și dor. Ei bine, printre nenumărate amintiri legate de bunici, părinți și cum își petrecea vacanțele, frumoasa soție a lui Edward Sanda a povestit și cum era în postura de elev. Nu mulți știu, însă a schimbat mai multe școli. Iată care este motivul!

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Cleopatra Stratan este împlinită din toate punctele de vedere. Frumoasa artistă are un soț minunat, care o susține necondiționat și este mereu lângă ea, dar și un mare succes pe plan profesional. Lucrurile merg la superlativ în viața ei, iar fanii știu deja aceste aspecte. Ceea ce nu știu mulți însă este cum arăta copilăria îndrăgitei cântărețe.

Cleopatra Stratan a povestit că marea parte din copilăria ei a petrecut-o la țară cu bunicii. Artista obișnuia să îi ajute la treabă și totodată să învețe să facă numeroase lucruri, inclusiv munca la câmp. Soția lui Edward Sanda nu s-a sfiit să recunoscă aceste lucruri și nu a ocolit să vorbească nici despre anii în care era elevă și a schimbat mai multe școli, scrie viva.ro

cleo-si-edw8-1

De ce a fost nevoită Cleopatra Stratan să schimbe mai multe școli în copilărie

Cleopatra Stratan a fost un elev silitor, care învăța foarte mult, iar părinții ei stătea fără griji. Nu trebuia să o verifice seara la teme, știind cât este de conștinciioasă. Partea mai puțin plăcută dezvăluită de artistă este că a trebuie să schimbe mai multe școli. Nu, nu fiindcă avea probleme sau că lucrurile nu mergeau bine, ci din cauza locuinței. Îi era greu să își facă noi colegi, fiind timidă de fire, însă apoi s-a obișnuit cu astfel de tranziții și se integra foarte repede.

'Am avut 12 ani de școală foarte diferiți și dinamici pentru că am schimbat multe școli din cauza locuinței, dar m-am adaptat repede cu fiecare colectiv de colegi și profesori și am avut norocul ca fiecare dintre ei să fie înțelegători și prietenoși. Nu am fost niciodată o fire rebelă, am fost mai timidă de fire, dar foarte prietenoasă și deschisă în același timp.

Părinții mei nu au fost exigenți niciodată cu mine, iar la școală învățam bine așa că nu era nevoie să mă controleze, pentru că știau că sunt responsabilă. Ce-i drept, temele le făceam cu mama în clasele primare, dar de la gimnaziu m-am descurcat singurică. Oricum erau ambii la dispoziția mea când aveam neclarități în privința telemelor.', a declarat Cleopatra Stratan pentru Unica.ro.

Nu este disponibilă nicio descriere pentru fotografie.

Cleopatra Stratan și-a petrecut copilăria la bunici

Cleopatra Stratan nu s-a oprit aici cu poveștile din copilărie. Artista a continuat și a mărturisit că o mare parte din copilărie a petrecut-o la bunicii din partea mamei. Îi plăcea foarte mult să stea la țară și să facă numeroase activități gospodărești, astfel că în fiecare vacanță de la școală era la ei. Se bucura de momentele alături de bunici, iar acum își amintește cu drag de tot ceea ce a trăit alături de ei.

'Cea mai mare parte a copilăriei mele am petrecut-o la țară, la bunicii mei din partea mamei. Stăteam toată vara și vacanțele de iarnă acolo, împreună cu verișoara mea. Am învățat atâtea lucruri să fac la bunici: de la treburile casnice și gospodăreșți, până la orice ține de gătit și lucrul de câmp. Sigur că în cea mai mare parte a timpului ne jucam cu copiii din vecini, dar când am mai crescut, vacanțele de vară la bunici erau mai mult pentru a-i ajuta la treburi.', a mai spus Cleopatra Stratan.

Cleopatra Stratan și Edward Sanda aniversează trei ani de relație - Stiri.md

Cleopatra Stratan a moștenit pasiunea pentru bucătărie de la mama și bunica ei

Cleopatra Stratan a învățat toate treburile pe care le poate face o femeie într-o gospodărie la țară, însă nu doar atât. Tot de la bunica ei a învățat și să brodeze și a 'câștigat' pasiunea pentru citit. Mai mult decât atât, nu poate să nu precizeze faptul că este pasionată de a găti și de a prepara deserturi în special, astfel că tot datorită bunicii ei se datorează acest lucru, însă și mama ei a contribuit la a o învăța.

'Au fost cele mai frumoase perioade din copilăria mea și datorită bunicilor mei am cele mai frumoase amintiri. De mică am adorat să mă joc cu păpușile și să mă uit la desene animate, însă pe măsură ce am crescut mi-a plăcut mult să brodez și să citesc. Am avut parte de tot ce mi-am dorit să fac și sunt foarte recunoscătoare pentru asta. (…) Da, știu să gătesc și chiar îmi place, mai ales deserturile. Am moștenit pasiunea pentru bucătărie de la mama și bunica mea. De la ele am învățat tot ce știu.', a concluzionat Cleopatra Stratan pentru sursa menționată.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.5816588401794