Martie 28, 2022
David Guetta și iubita lui s-au distrat pe o plajă din Miami.Cum arată femeia cu 25 de ani mai tânăr
David Guetta și iubita sa, Jessica Ledon, s-au distrat împreună pe o plajă din Miami. Cei doi îndrăgostiți nu au ținut cont de privirile celor din jur și au avut grijă să se asigure că au parte de amintiri de neuitat. În ciuda diferenței de vârstă dintre ei, aceștia trăiesc în prezent o frumoasă poveste de dragoste.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

David Guetta și-a surprins iubita cu o vacanță deosebită în Miami. Celebrul DJ a avut grijă să o răsfețe pe bruneta focoasă. Cei doi sunt într-o relație deja de șapte ani, iar admiratorii sunt surprinși să vadă cât de bine se înțeleg cu fiecare zi ce trece.

David Guetta și Jessica Ledon s-au distrat pe o plajă din Miami

David Guetta pare că se îndrăgostește în fiecare zi mai mult de iubita sa, Jessica Ledon. În vârstă de 54 de ani, faimosul DJ nu și-a putut ține mâinile departe de bruneta focoasă. Jessica a fost copleșită cu gesturi tandre și săruturi pasionale pe plaja din Miami. Fotografii i-au urmărit și ei la fiecare pas și au încercat să-i pozeze din toate unghiurile.

Jessica Ledon în timp ce se relaxează pe șezlong alături de iubtul său, David Guetta 

Deși între ei este o diferență de 25 de ani, se pare că dragoste adevărată a învins barierele timpului. Pentru ieșirea de pe plajă, cei doi au ales ținute lejere. Atât David, cât și Jessica au un fizic de invidiat. De altfel, DJ-ul a declarat în trecut că face foarte mult sport pentru a se menține în formă.

David Guetta și iubita sa, Jessica Ledon au fost pozați în timp ce discutau pe plajă în Miami

Acesta apelează la antrenamentele cu greutăți pe care le face zilnic de patru ori pe săptămână timp de 45 de minute. Totodată, de trei ori pe săptămână adaugă și 30 de minute de cardio. De-a lungul timpului acesta a declarat că avut întotdeauna un stil de viață sănătos, motiv pentru care vrea să se mențină în formă.

Jessica, la rândul său, are un trup bine tonifiat. Aceasta și-a expus silueta de invidiat într-un costum de baie minuscul cu animal print.

Jessica Ledon în timp ce stă pe un șezlong și se îmbracă cu o cămașă albă

Bruneta în vârstă de 30 de ani și-a etalat formele și s-a relaxat ulterior alături de artist pe plajă. Cei doi s-au retras de privirile curioșilor pe un șezlong unde s-au ținut tot timpul în brațe.

David Guetta și iubita sa, Jessica Ledon, în timp ce se sărută în apă

Cum a început povestea de dragoste dintre David Guetta și Jessica Ledon

David Guetta și iubita sa, Jessica Ledon, s-au distrat într-o zi relaxantă la plajă. Cei doi sunt împreună de aproape șapte ani și apar deseori în ipostaze tandre. David și Jessica au început să se întâlnească la începutul anului 2015. Anul trecut, DJ-ul i-a oferit brunetei frumoase un inel cu diamant.

Acesta reprezintă o promisiune a dragostei pe care i-o poartă. Artistul a declarat în trecut că nu mai crede în căsătorie. În trecut, David a divorțat de soția sa Cathy. În anul 2014 cei doi au ales să meargă pe drumuri separate după 22 de ani de căsnicie.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.65940833091736