Octombrie 29, 2022
David Guetta s-a despărțit de iubita tinerică după șapte ani împreună
Guetta s-a despărțit de Jessica Ledon după șapte ani împreună.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Se spune că DJ-ul în vârstă de 54 de ani și actrița în vârstă de 30 de ani au ajuns la acest final deoarece stilurile lor de viață nu mai erau „compatibile”.  

Cei doi au început să se întâlnească în 2015, iar anul trecut, David i-a oferit frumoasei brunete un frumos inel, dar fără să facă marea cerere, deoarece el nu mai credea în căsătorie. 

guetta  iubita7 jpg

O sursă a declarat pentru The Sun că David a locuit în Ibiza peste vară, în timp ce Jess a rămas în State, iar asta a pus presiune pe relației lor. 

„David s-a îndepărtat de Jess, iar stilurile lor de viață pur și simplu nu mai erau compatibile. Au trăit atât de multe împreună încât toți cei din jurul lor au crezut că sunt făcuți unul pentru celălalt, dar nu a funcționat așa”

guetta  iubita7 jpg

Cu toate acestea, există o speranță că David și Jessica ar putea relua relația într-o zi.

„Nu au întrerupt complet contactul, așa că unii dintre noi speră că vor repara lucrurile”.

guetta  iubita7 jpg

Jessica a făcut aluzie la despărțirea lor într-o postare pe rețelele de socializare, în timp ce savura un cocktail într-o seară cu prietenii.

David s-a despărțit de soția sa, Cathy, în 2014, după 22 de ani de căsnicie. David și fosta lui soție, Cathy, au fost căsătoriți din 1992  până în 2014.

Cei doi s-au despărțit pe cale amiabilă și își cresc împreună copiii, pe Elvis, în vârstă de 18 ani, și pe Angie, în vârstă de 14 ani.

Sursa



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.89760208129883