Mai 03, 2022
David Beckham a împlinit 47 de ani! Cadoul special pregătit de Victoria
Legendarul fotbalist, David Beckham, a împlinit luni, 2 mai, 47 de ani. Soția acestuia a marcat momentul printr-un cadou special.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Victoria i-a comandat sărbătoritului un tort personalizat. Mai precis, iahtul de 5 milioane de lire sterline al familiei, „imortalizat” în cele mai gustoase ingrediente dulci și marțipan.

Wow: Victoria revealed Davif was presented with a yacht birrthday cake 

'Detail': The cake featured a replica of Victoria and David relaxing 

Message: A message read: 'Dear Daddy, we all love you so much. Happy Birthday from Victoria, Brooklyn, Romeo, Cruz and Harper xxx'

Până și membrii familiei au fost reproduși pe puntea luxosului iaht, iar maestrul cofetar a avut grijă ca figurinei lui David să nu-i lipsească tatuajele sărbătoritului.

david victoria beckham jpg 

David ține enorm la imaginea sa

Nu știm cât de încântat a fost David de acuratețea figurinelor, fostul fotbalist fiind obsedat de exactitatea detaliilor când vine vorba despre propria imagine.

În urmă cu trei ani, cunoscutul om de televiziune James Corden i-a pregătit o farsă cu camera ascunsă lui David. Vedeta trebuia să participe la un eveniment care celebra cariera acestuia, marcat de dezvelirea unei statui a fotbalistului.

Farsa consta într-o vizionare a statuii, anterior  momentului oficial, fiind pregătită de fapt o replică din ipsos, care era o caricatură a lui Beckham. Evident, recția sa nu a fost cea mai prietenoasă, atunci când acesta a văzut în ce hal arăta sculptura.

Sursa click.ro



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.4203834533691