Mai 20, 2020
Dana Rogoz a născut cel de-al doilea copil. Prima fotografie cu micuța!
Este fericire mare în familia actriței Dana Rogoz. Ea a născut astăzi cel de-al doilea copil. Proaspăta mămică a făcut publică prima fotografie cu fetița și a dezvăluit și numele acesteia.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Dana Rogoz a adus pe lume o fetiță perfect sănătoasă, chiar în plină pandemie de coronavirus. Actrița a avut emoții la naștere, însă totul a fost sub control. Din păcate, nu a avut voie să aibă vizitatori la spital, regulile fiind foarte stricte în această perioadă. Într-o postare pe contul ei de Instagram, vedeta a vorbit despre împlinirea pe care o trăiește și a precizat că este mai fericită ca niciodată. 

 

”Azi s-a nascut Lia Elena Dragomir! Și așa arată o mamă după hohote de plâns de fericire. Suntem doar noi două aici, așa că încă de dimineață trimit zeci de poze și de filmari celor de acasă. Fiecare încearcă să își dea seama cu cine seamănă, dar eu când mă uit la ea văd doar iubire! Cea mai mare bucurie din lume este să îți ții copilul sănătos în brațe. Te iubesc, minunea mea de fetiță. Te iubesc!', a scris Dana Rogoz pe Instagram.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 1.171502828598