Iulie 07, 2023
Dan Bitman, blocat într-un avion! Mesajul transmis de artist
Din nou, probleme majore cu cursele ariene! Dan Bittman a răbufnit și el după un zbor interminabil, cu probleme în lanț, la bordul unei curse operate de Tarom, pe ruta Cluj-București. Cu doar o zi în urmă, artistele Sanda Ladoși și Maria Dragomiroiu au stat 24 de ore blocate pe un aeroport în Nürnberg .

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

E haos pe aeroporturi în această perioadă a concediilor! Zborurile fie ele de linie, fie low-cost, întâmpină mari probleme, de la întârzieri interminabile până la anulări cauzate de defecțiuni tehnice intervenite la bordul aeronavelor.

Pasagerii sunt cu nervii întinși la maxim și ajung să fie ținuți cu orele în avioane sau abandonați cu zilele prin aeroporturile din întreaga lume, vacanțele lor transformându-se într-un coșmar.

De un incident de acest fel a avut parte și solistul trupei Holograf, Dan Bittman, miercuri seară. Artistul a avut bilet pe o cursă internă Cluj-București, operată de Tarom și a întâmpinat probleme în lanț.

Cursa a avut întârziere de o oră și jumătate, iar la aterizare, pasagerii au fost ținuți blocați, claie peste grămadă, minute în șir până și-au pierdut răbdarea în aeronavă, pe motiv că nu se găsea o scară pe care să se coboare.

Bittman a răbufnit, nervos, pe rețelele de socializare, unde a și postat o poză cu îmbulzeala oamenilor, ținuți captivi în aeronavă mai mult timp decât era prevăzut.

După ce că au întârziat o oră pe ruta Cluj-București, acum cau o sca ca să ne dea jos din avion. Felicitări Taron. Am scris voit cu N”, a postat solistul exasperat, în urma momentelor interminabile de așteptare în interiorul aeronavei.

Dan Bittman, blocat într-o aeronovă Tarom  până a fost adusă o scară Sursa: Instagram



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.9447078704834