Decembrie 18, 2023
Cum reușește Kate Middleton să aibă un ten perfect. Prințesa folosește același produs de înfrumusețare de peste 20 de ani
Kate Middleton este un icon pentru femeile din întreaga lume și se bucură de multă popularitate. Prințesa de Wales are multă grijă de felul în care se prezintă, iar pentru tenul său are o rutină simplă, dar de efect. Ce produse folosește aceasta pentru ca pielea să fie impecabilă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Kate Middleton reușește să fie un exemplu pentru toate femeile din lume. Soția Prințului William arată impecabil la vârsta de 41 de ani. Tenul ei este perfect, iar produsele de înfrumusețare pe care le folosește sunt simple, astfel că ele se regăsesc la orice pas, scrie spynews.ro

Odată cu înaintarea în vârstă, pielea nu mai arată la fel ca în tinerețe. Totuși, cu ajutorul produselor corespunzătoare, rezultatul poate fi cel mult așteptat. Expertul în frumusețe, Diane Ackers, a explicat că Prințesa de Wales apelează la acidul glicolic sau alte exfoliante.

kate middleton

”Acidul glicolic este marele netezitor al pielii, deoarece ajută la eliminarea celulelor moarte de la suprafață, dar ajută și la păstrarea hidratării, sau retinolul resurfacing, care ajută procesul natural de anti-îmbătrânire al pielii, oferind astfel, un aspect proaspăt și luminos al feței.

Nu în ultimul rând, în rutina lui Kate există probabil o sursă de colagen. Până la 40 de ani, hidratarea, remodelarea și liftingul pielii, nivelurile de colagen și elastină au tendinţa să scadă rapid.

Astfel, este esenţială utilizarea unei creme hidratante zilnice care ajută la mărirea volumului și stimulează nivelul de hidratare , a declarat Diane Ackers, expert în frumusețe pentru Doctors Formula Cosmeceuticals

Rutina de dimineață a Prințesei de Wales este una simplă, iar aceasta ține mereu cont de o regulă simplă. Aplică vitamina C pe tenul curat, oferindu-i o luminozitate naturală, conform experților în domeniu. Pe lângă acesta, poate folosi și un ulei extras din măceșe.

kate middleton

Cu toate că produsele sunt de bună calitate, rezultatul nu ar fi cel mult așteptat fără o dietă echilibrată. Kate Middleton este atentă la ceea ce consumă și nu uită niciodată să facă sport.

„Pielea lui Kate arată bine pentru că folosește un ser pe bază de vitamina C. Ducesa de Cambrige a mărturisit că folosește de mai multi ani remediul, chiar și un ulei extras din măceșe (bogat în vitamina C). Bineînțeles că, o mai ajută și stilul echilibrat de viață”, a declarat Abbi Ingram.



citeste și
SQL exec time = 0.56407952308655