Decembrie 27, 2022
Cum își petrecea Teo Trandafir Sărbătorile în copilărie: „Am fost un copil căruia i-au lipsit multe
eo Trandafir, despre cum arăta Crăciunul când era doar un copil. Cu toții o știm pe îndrăgita prezentatoare TV, care întotdeauna este cu zâmbetul pe buze. Reușește de fiecare dată să vadă partea plină a paharului și molipsește pe toată lumea cu vibe-ul ei pozitiv, însă puțini știu lucruri din copilăria ei, care au marcat-o. Printre momentele triste pe care și le aduce aminte de când era doar un copil este chiar perioada Crăciunului. Familia ei nu avea o stare financiară bună, iar de multe ori, data de 25 decembrie era ca oricare altă zi.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

Teo Trandafir nu mai are nevoie de o descriere, numele ei fiind deja destul de sonor și cunoscut de publicul larg. Ei bine, în spatele zâmbetului pe care-l afișează de fiecare dată, frumoasa prezentatoare TV nu a avut mereu o viață roz și așa cum și-a dorit. Nu doar că are un trecut amoros tumultuos, ci își amintește cu greu și despre copilăria pe care a avut-o și care a învățat-o multe lucruri încă de la o vârstă fragedă.

Fără un brad bogat și luminos, fără cadouri sub el și fără prea multe delicii culinare pe masa. Așa arăta Crăciunului lui Teo Trandafir pe când era doar un copil. De cele mai multe ori, mâncarea era aceeași ca în celelalte zile, iar darurile aproape inexistente. A tânjit după ele și îi era greu când vedea că alții primesc iar ea nu din cauza situației financiare. De atunci, frumoasa prezentatoare TV nu așteaptă cu mare nerăbdare sărbătorile de iarnă, deși acum trăiește o viață frumoasă și lipsită de griji, având tot ceea ce își dorește.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

Pe Teo Trandafir o știe toată țara datorită succesului colosal înregistrat pe plan profesional, însă rareori a vorbit despre copilăria ei. Acum, când toate vedetele așteaptă cu nerăbdare Crăciunul, îndrăgita prezentatoare TV a mărturisit că nu se încadrează în această categorie. Din cauza faptului că atunci când era un copil, Moșul, bradul, cadourile și bunătățile de pe masă lipseau, pentru ea era o zi ca oricare alta, astfel că așa a rămas și cu trecerea timpului.

„Pare de nepovestit în această perioadă plină de bucurie, a Sărbătorilor. Crăciunul pentru mine nu are doar aroma de belșug. Vrând-nevrând, gândul îmi zboară la o copilărie cu neajunsuri. La un brad golaș, în care atârnau câteva bomboane din habar nu am ce. Erau înfășurate în hârtie colorată, cu franjuri albe la capete. (…) Da, am fost un copil căruia i-au lipsit multe de Crăciun. La care Moșul nu a venit întotdeauna. Pentru care masa de Crăciun arăta puțin diferit de o masă zilnică.”, a declarat Teo Trandafir, pentru WOWbiz.ro.

Teo Trandafir are acum tot ceea ce își dorește și se bucură de o viață frumoasă, însă evenimentele triste ale copilăriei au marcat-o. Se pregătește de spiritul Crăciunului, se bucură de lumini, brazi împodobiți și tot ceea ce înseamnă Crăciunul, însă a mărturisit că niciodată nu-l așteaptă cu mare nerăbdare. Prezentatoarea TV alege să considere data de 25 decembrie, una ca oricare alta, bucurându-se însă de farmecul Sărbătorilor de iarnă.

Ar putea fi o imagine cu 1 persoană, stând în picioare şi interior

„Au lipsit multe de Crăciun… Poate, acesta este motivul pentru care, azi, mă bucur de Crăciun, de brazi, podoabe, colinde, daruri, dar nu îl aștept. Îl las pur și simplu să vină. Când vrea și cum vrea el!”, a mai declarat Teo Trandafir.

Ar putea fi o imagine cu 2 persoane, persoane în picioare, persoane cântând la instrumente muzicale şi interior

Fiindcă Crăciunul nu are cea mai frumoasă amintire pentru ea, Teo Trandafir a adus în discuție și sărbătorile Pascale. Acestea se pare că i-au lăsat o bucurie în suflet, astfel că vorbește cu drag despre ele. Întrebată care este cea mai frumoasă tradiție, prezentatoarea TV n s-a grăbit să se lege despre Sărbătorile de iarnă. Mai concret, consideră că cea mai frumoasa tradiție a românilor este trecerea pe sub masă.

„Cea mai frumoasă tradiție la care nu ar trebui să renunțăm niciodată este trecere pe sub masă a copiilor la sărbătorile de Paște. Atunci când trecem pe sub o masă, copilul are o senzație de siguranță. În fiecare an, crescând, vede că masa e mai mică, are un reper. Își aduce aminte chipurile bunicilor care îl însoțeau, apoi dispariția lor.

De fiecare dată când trec pe sub masă și apoi, adulți, renunță la obiceiul ăsta. Își aduc aminte de oamenii care i-au născut, crescut, educat și făcut cine sunt azi.”, a mai declarat Teo Trandafir pentru sursa menționată.

Sursa



citeste și
SQL exec time = 3.6754024028778