Iulie 22, 2020
Cum arată Eva Longoria în costum de baie la 2 ani după ce a născut
Imaginile în costum de baie sunt destul de rare pe Instagram-ul actriței Eva Longoria. Totuși, ea le-a arătat fanilor un selfie la plajă.

Aquarelle editorial

Împărtășește cu prietenii tăi

În vârstă de 45 de ani, vedeta serialului "Neveste Disperate" spune că a învățat de la o vârstă fragedă să-și aprecieze corpul, chiar dacă știe că nu este perfect.

                                                              

După nașterea primului ei copil, Longoria le-a arătat fanilor exercițiile pe care le-a făcut pentru a-și evidenția brațele musculare și spatele.

Deși a apelat la ajutorul unui antrenor personal, actrița insistă că nu s-a forțat să piardă greutatea în plus. Ba mai mult decât atât, a mărturisit că nu a vrut să facă presiuni asupra ei înșiși pentru a atinge un anumit standard de frumusețe.

"Nu prea cedez la presiuni. Mulți îmi spuneau să mă grăbesc să slăbesc, dar nu i-am băgat în seamă. Am avut câteva femei uimitoare în viața mea - mama, surorile mele - care m-au învățat despre valoarea mea de sine încă de la început.”

Pentru a-și recăpăta silueta, Eva Longoria a început să practice mai întâi yoga. Apoi, antrenamentele ei au devenit tot mai dificile: "Acum fac exerciții destul de grele și sunt atentă la ce mănânc. Încetul cu încetul revin la silueta de dinainte de sarcină."

Eva Longoria și soțul ei, Jose "Pepe" Baston - pe care l-a cunoscut în 2013 și cu care s-a căsătorit în 2016 - au devenit părinți în iunie 2018.



concurs
Știri recente
citeste și
SQL exec time = 0.75061941146851